No já jsem se v tom trochu povrtal a zjistil jsem proč se tak dělo a závadu jsem opravil....Dafka píše:Teprve čekám na rádio, až to připojím tak písnuwhitedevil píše:jde ti to v pohodě? hraje ti všechno? zesák taky???
Můžeš mi poslat fotky konektorů.?? propojoval si něco jinak??
Mě přád šuměj repráky.. když odpojim rádio je to OK.. tak bude asi někde nějákej mistake...
mates píše:Pro middex:
Jenom dotaz máš v autě origo rádio nebo nee. U originálního rádia je zapojení takto:
Mini iso C3 - pin 13-CD-Changer ASCI IN (<1volt=log 0, >3,5volt=log 1)
- pin 14-CD-Changer ASCI OUT (<0,5volt=log 0, >3,5volt=log 1)
- pin 15-CDC permanent +12V out
- pin 16-CDC switched +12V out
- pin 17-CDC / ASCI Ground
- pin 18-CDC AF/AUX Ground
- pin 19-CDC AF/AUX Imput left
- pin 20-CDC AF/AUX Imput right
Takže v tomto případě mi není jasné co tam vlastně propojením pinu 13 a 14 pustíš rádiu za zmatek. Já v autě changer nemám ale myslím si že pokud je k rádiu připojen changer tak standardně volím zdroj signálu na rádiu přepínáním Radio-CD-Changer.
Podívej se na ten odkaz co tam je u toho příspěvkuPetr147 píše:mates: nahrál do Interfacu nejnovější verzi firmware? kam že to?
Dneska jsem použil prskavkymates píše:Jinak na vytažení rádia stačej třeba kousky svářecího dráty já na to mám udělanej právě z tohoto drátu přípravek ve tvaru "U" .
takže připojit Blaupunkt a na:10 vytáhneš a připojíš na 12V a místo něj přepojíš z konektoru volantu, potom pin 11 vytáhneš a zaizoluješ a místo něj opět z konektoru volantu, a pin 12 necháš a k němu připojíš poslední z konektoru volantu a mělo by to makat. A potom první co udělěj až to budeš mít zapojený tak si ze stránek Blaupunkt.de stáhni aktualizaci firmwaru a nahrej ji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti