Jo jo, originál dobové rádio byla taky jedna z variant, ale zavrhl jsem to ze dvou důvodů:
1) ceny - pěkný Becker atd. se dá sehnat kolem 5 litrů, teď s ohledem na kurz USD snad i levněji (nedávno jsem jednoho viděl asi za 130 USD nebo za kolik....). Nějaké peníze to jsou, ale to bych i dal...
2) funkčnost - ikdybych tam ten originál dal, budu řešit, že nemám nic na kazetách, propojovat to nějak na MP3 atd. atd.
Čili proto jsem šel cestou té záslepky. To rádio co bylo původně v palubce mám pod sedadlem a je z něj vyvedený kabel, na který si připojím MP3 přehrávač a z toho pouštím hudbu. Rádio samotné teda vůbec neovládám a není ani vidět, akorát mi z pod sedadla trčí kabel, který můžu schovat, když nic neposlouchám.... Toto řešení je z veteránského pohledu naprosto čisté, funkčně to nemá chybu a nic mě to nestálo, takže ideál
Jinak repráky rádia jsou na středovém tunelu, čili na první pohled nejdou vůbec vidět. Původní majitel to udělal s citem a nezničil reprákama tapecy a vzhled dveří (jak se často dělá....). Čili tento jediný viditelný "bastl" v interiéru celkem nic neruší a dobře to funguje. A hudbu v autě poslouchám defacto furt, on ten motor po třech letech už mám celkem naposlouchaný....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)