Tak to dám sem. Jelikož se to týká mého vozu. Letos na dovoléné mně nechala napospas poptvora. 20 Km před cílem se rozsvítilo vstřikování, Ale auto jelo naprosto shodně dál, nepozoroval jsem žádné změny. Tedy jsem dojel do Paestea a jelikož byla sobota tudíž italové nepracují, tak jsem odpojil baterku. Večer jsem ji připojil zpět a nastartoval kontrolka zhasla začal jsem skákat radostí že je to nějaká kravinka, ovšem po přidání plynu to svítilo opět. Tedy rozhodnut navštívit servis jsem počkal do pondělí. U pouličního elektrikáře jsem nepochodil jelikož se mu nedařilo navázat spojení s jednotkou, tak jsem odjel do Batipaglie k mýstnímu zastoupení Alfy. Tam mně zdělily že jsou pouze prodejci a nemají servis že musím o dvě ulice vedle k Fiatu. Po dojetí k Fiatu už šlo vše jak nadrátkách. Rozdělání půl přístrojovky, s tím že examiner hlásil poruchu pedálu plynu. prostříkaly kontakty na svorkovnici k PC nepomohlo. Tak přinesl nový snímač pedálu plynu (560 Eur)

s tím jsem nesouhlasil jelikož to byly komplet všechny peníze který jsem mněl sebou. Tak že to správí a s klepáním na hruď se do toho dali. Vyděl jsem jen 3 italský hlavy pod přístrojovkou a nějaký chyrurgický nářadí: nůžky, pájka atd. najednou se vyhoupl šéf a řekl OK odstříhaly konektory k PC a sletovali vše na stálo pájkou. Pak následovalo smazání chyb a komplet prověření elektroniky s tím že je vše OK. Za to vše si kluci Italský řekli 250 Eur. No co holt jsem zaplatil a odjel. Jo tam bych chtěl dělat. Mimochodem na srazu Cuoresportivo se mě chyba na snímači pedálu plynu projevila též ale byla to chyba nahodilá tudíž smazáno a vše bylo OK. Jinak najeto 4040 km.
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts