Díky moc chlapy...

Kolbik píše:Zajímavý jednání no. Nicméně se přidám k těm, kterým se to auto zdá dle foto a popisu ok. Interier je od pohledu v dobrým stavu, panel neni poskrábanej, vsechno cisty...Koberce asi nebudou origo - to nevím, páč ja mam jiny. Co se nájezdu týče, nevím proč by to to auto mít nemohlo. Stejně tak muze bejt i stoceny, ale 20tkm za rok neni nic nenormálního, pro nekoho kdo jezdí tak nějak stredne. Já mám třeba alfu rok, a máme 21tkm. Mužeto bejt i dobre vypadajici, ale stocenej kousek. Ale proste bych to takhle neglobalizoval. Horší je to chování toho bazaru...
Nechci být šťoura ale 90% těchto majitelů má podle Hampiho stočené kmHampice píše:Podle mě drahý na tenhle motor a "výbavu". A stočená bude téměř na 100%. Si spočítej roční nájezd - 20.000 km je fakt málo, navíc tomu ani neodpovídá stav volantu. A v popisu je napsáno "aktivace výstražných světel", což nemá.
Navíc píšeš v Táboře, a tohle auto je Mostě...
No však jsem psal o kousek výš,že při telefonování z něj vylezlo,že má najeto 125300km,prý asi nějaký překlep ....prdlajs,po každé jsem mluvil s někým jiným a ani nevěděj pořádně co prodávaj,to mi moc nepřidalo na tom to jet omrknout.Hampice píše:No já si tim sem u tohohle auta skoro jistej, protože ten údaj těsně pod 100tis. je mi prostě podezřelej. Ale ať je stočená klidně o 150, pokud bude ok, tak to v podstatě nevadí. Nejvíc mi na tom "vadí" ta cena...
No jasnýKolbik píše:To at si to strcej do .... Tohle by me nastvalo. Faktem je, a s tim sem s Hampicí za jedno, že sem taky snad jeste nevidel auto, ktery by bylo ve stavu prezentovanym na netu. Dneska uz si tam napise kazdej co chce, vsechno top stav, nutno videt a svézt se (kdo by to rekl), psáno se ZAPLYM CAPS-LOCKEM....a pak tam napise, ze auto ma najeto 20000km, ale že nemá servisku. Asi sem te moc moralne nepodporil, ale verim, ze nakonec dobre vyberes.GL
to máš recht,nechat emoce před bazarem bude těžkékrteczek píše:mmm, tak cervenej interier by me za sardce rozhodne chytil a mel bych pak veeelkej problem soustredit se a zachovat chladnou hlavu
v poho,to se neomlouvejHampice píše:Hm, jenže to není proklamovaný MY 2008.... Dovoz, takže se bude hůře zjišťovat historie. Špatně uveden výkon motoru (85kW se do 159 nedávalo). Tady by ty km sedět mohli, ale kdo ví.
Ohledně ceny, stejně jako předchozí - drahý. Plus je jen ta červená kůže, ale bez vyhřívání....
Jinak ale vypadá hezky!
Omlouvám se, jestli někomu vadí můj pesimismus, ale doba je taková....
krteczek píše:jasneze normalni clovek si na sedacku sam neklekne, ale jsou dalsi lidi, co to klido udelaj - treba kdyz si nechas vycistit auto, nebo tak. pak si to prevezmes, nevyzkousis, pac je zrovna treba cervenec a v rijnu nebo listopadu muzes shanet novou decku a calounika![]()
pripadne kdyz jsou vyhrejvany sedacky vzadu a deticky nejsou pevne prikurtovany do sedacky... no, moznosti jsou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti