výroba duplikátu klíče
výroba duplikátu klíče
Mám problém, majitel mi prodal auto a slíbil, že mi dodá ten druhý klíč a po dlouhé době jsem mu napsal, jak to teda vypadá a on mi napsal, že zapoměl a že se ozve. Ozval se s tím, že už klíč nemá a že neví, kam ho dal. Takže: Dá se udělat klíč bez dálky jako náhradní s tím, že nebude fungovat centrál na dálku, nebo je v tom i imobilizér a já bych jen odemknul a nenastartoval? Nebo nechat si sejmout kód z toho mého originálu a nechat si ho udělat? To by asi vyšlo draho, co? Máte někdo zkušenost? 

klíč
No a kolik to tak může koštovat? Třeba to najde, že se ještě koukne, mě spíš jde o to, že si prostě vždycky jeden klíč schovávám na místo, že kdybych ho někde ztratil, že odjedu. No vím, že my auta posíláme do sevisu a tam předělají jednotku, no ale to je ranec. Tak nechám udělat klíč a když budu někde, kde by hrozila ztáta, tak zamknu přes klíček a ne na dálku. Já na ty klíče mám smůlu!
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
156 má CODE2 a to jednoduše (v tesku) klonovat nejde.
Obávám se, že si budeš muset nechat v autorizáku podle VIN nechat udělat CODE kartu (pár stovek) a podle karty nechat udělat klíč (pár tisíc).
Klíč se musí Examinerem spárovat s jednotkou (pár stovek).
Rozdíl v ceně za klíč bez/s dálkou je minimální.
Řešil jsem duplikát klíče před dvěma roky a bylo to takto. Je možné, že technologie se mezitím stala dostupnější...
Obávám se, že si budeš muset nechat v autorizáku podle VIN nechat udělat CODE kartu (pár stovek) a podle karty nechat udělat klíč (pár tisíc).
Řešil jsem duplikát klíče před dvěma roky a bylo to takto. Je možné, že technologie se mezitím stala dostupnější...
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
otazka zni jaky ma rok vyroby...taky je mozne ze mu code kartu nevydaji...jde to totis objednat od urciteho roku...ja ji objednaval pred rokem a spadla jsem tam s odrenejma usma...starsi 5/99 uz kode karta nejde objednat.kejml píše:156 má CODE2 a to jednoduše (v tesku) klonovat nejde.
Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm VELOCE
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
to je divné...je tomu, řekl bych, rok, kdy jsem si nechal dělat náhradní klíč v AF centru v Ově (měl jsem jen jeden a ještě k tomu špatně fungoval)...Code karta mě stála cca 500,- ..klíč s dálkovým dalších cca 4500,- ...a to mám auto z roku 12/97
Alfa Romeo GTV6 3.0
Fiat 500E
ex Renault Megane R26 F1 230
ex Alfa Romeo 147 1.6 TS
ex aLfA rOmEo 156 2.5 V6
ex Alfa Romeo 33 S 16V Permanent4
Fiat 500E
ex Renault Megane R26 F1 230
ex Alfa Romeo 147 1.6 TS
ex aLfA rOmEo 156 2.5 V6
ex Alfa Romeo 33 S 16V Permanent4
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
asi jak kdeandy_xx píše:to je divné...je tomu, řekl bych, rok, kdy jsem si nechal dělat náhradní klíč v AF centru v Ově (měl jsem jen jeden a ještě k tomu špatně fungoval)...Code karta mě stála cca 500,- ..klíč s dálkovým dalších cca 4500,- ...a to mám auto z roku 12/97

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm VELOCE
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend