jen mam jednu otazku , kdo pak mě na parkovišti u vodních lyží narval tu kytičku do výfuku

vypada to že moje 166 ma nějakeho obdivovatele

jinak stanu škoda, no....
 jinak stanu škoda, no....  

no užasný teď přesně vidim jak jak krásně napínám ruce a tlačim doluDavidAR píše:Díky za skvělý sraz. Dlouho jsme se tak nezasmáli.
Přikládám odkaz na naše video, pro dlouhé uchovaní vzpomínek na odvážlivce na lyžích

http://www.youtube.com/watch?v=uewGgsnZVkw
 JINAK PAVLOVO PONOR NA PRKNĚ JE ZACHYCEN V 3.05 MINUTĚ
   JINAK PAVLOVO PONOR NA PRKNĚ JE ZACHYCEN V 3.05 MINUTĚ  ...JEDNÁ SE O OPRAVDU DLOUHOU JÍZDU..JÁ JSEM NA PRKNO ZVYKLEJ DEJTE MI HO TO MI PŮJDE LÍP
 ...JEDNÁ SE O OPRAVDU DLOUHOU JÍZDU..JÁ JSEM NA PRKNO ZVYKLEJ DEJTE MI HO TO MI PŮJDE LÍP  

Nonic, první zkušenost, příště to bude lepší.. asi méně chlastat, více trénovat
  Nonic, první zkušenost, příště to bude lepší.. asi méně chlastat, více trénovat   hih...
 hih... .
 . , škoda že sme nebyli, snad příště
 , škoda že sme nebyli, snad příště  
 Takhle mě sprasí ochcávka no to je v pytli
  Takhle mě sprasí ochcávka no to je v pytli  Hale ale na svou obranu musim říct že sem jel na zimákách,měl naložený auto chlastem, žrádlem a ještě grilem takže to mělo taky vliv
 Hale ale na svou obranu musim říct že sem jel na zimákách,měl naložený auto chlastem, žrádlem a ještě grilem takže to mělo taky vliv   

Vím jak se cítíšKatusa píše:Hmmmm to je ostudné ten čas, chjoNonic, první zkušenost, příště to bude lepší.. asi méně chlastat, více trénovat
hih...
Jinak kluci super fotky!

Nojono, příště to bude lepší..sem ráda, že sem si to mohla konečně zkusit.. ale ochcávka mě teda fakt krká
  Nojono, příště to bude lepší..sem ráda, že sem si to mohla konečně zkusit.. ale ochcávka mě teda fakt krká 
 a prostě si jen řeknite...tak jsem hold pomalejší než 19 letý chlapec v Octavii TDI 66 kw...co na tom je??
  a prostě si jen řeknite...tak jsem hold pomalejší než 19 letý chlapec v Octavii TDI 66 kw...co na tom je??  
   Neměl on jen plecháče?
  Neměl on jen plecháče? 

já vim..hlavně že byla prdel nelada.blaha píše:Ono neni lehký si to přiznat
 i já si musim přiznat že jsem nebyl na lyžích zrovna párexceláns
  i já si musim přiznat že jsem nebyl na lyžích zrovna párexceláns 

, ale s tou těžkou prdelí to asi jen tak nepůjde.
 , ale s tou těžkou prdelí to asi jen tak nepůjde.  
 ta zelená 156 je máGeorge.KHE píše:parádní akce podle fotek a kupa opravdu pěkných aut.
Forza: gratulace k prvnímu místu =D> , měl bych asi začít trénovat at můžu dělat někdy konkurenci, ale s tou těžkou prdelí to asi jen tak nepůjde.

Gionardi, musím uznat, že máš asi jedny z nejhezčích fotek, ty asi nedělala nějaká obyčejná mašinka.
Čí je ta zelená 156 s RZ : 4P0 9166 (má nějaké velké brzdy), co v tom má za motor?
 je to 2,5 a brzdy opravdu nejsou původní
  je to 2,5 a brzdy opravdu nejsou původní  
Neměl plecháče ;)kravitzUL píše:Neměřte si tady pneua prostě si jen řeknite...tak jsem hold pomalejší než 19 letý chlapec v Octavii TDI 66 kw...co na tom je??

Neměl on jen plecháče?
 A Pavlův ponor na prkně mě teď u PC úplně rozsekal
 A Pavlův ponor na prkně mě teď u PC úplně rozsekal   

Petře, to druhé místo přece bylo schválně. To by nešlo, aby na Alfa srazu vyhrálo jiný autoPeVa píše:Nic si z te oktavky nedelejte, ja udelal ostudu znacce jeste vetsi, konecne se ukazalo, ze alfa je lepsi nez Z06 a navic jsem ji tam chudinku na jednicku "uvaril", tak jsem pak uz jezdil jenom na dvojku bez razeni...ty auta uz nic "nevydrzej" :-) tak ja se budu ucit jezdit a trenovat na Brno, tam to bude veselejsi :-)
Jinak uplne UZASNEJ sraz a z tech lyzi se lecim jeste doted, protoze nemuzu ani chodit... :-)

To je jako kdyby ve Světě motorů bylo něco lepšího než Oktávka
  To je jako kdyby ve Světě motorů bylo něco lepšího než Oktávka   

-BoarD- píše:Neměl plecháče ;)kravitzUL píše:Neměřte si tady pneua prostě si jen řeknite...tak jsem hold pomalejší než 19 letý chlapec v Octavii TDI 66 kw...co na tom je??

Neměl on jen plecháče?
Lidi díky za videa z lyží, krásně jsou tam všichni vidětA Pavlův ponor na prkně mě teď u PC úplně rozsekal

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host