Kubas: No to jsem rád Jinak až by se něco vysralo bych si za tebou dojel Na léto bych chtěl Spider jako máš ty, pokud zbudou penízky. Abych měl s čím na srazy, takhle bych musel přelepovat znáčky
no, když vidím ten finanční provar na GT tak za to jsi snad toho Spidera i mohl mít.... Tak snad časem....
PS: s Touaregem nejezdi, minule nám na dvoře před barákem exnul Passat (nedělám si srandu). Neriskoval bych to
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
il ciuffo: Máš moje sympatie s těma pesanama . Já si vždycky taky bral vořechy z útulku, když mi zašel, tak jsem koupil čistokrevný štěně Retrievera a jsem z něj úplně paf. To je super pes, moje skoro slepá matka si bez něj nedokáže už představit život a když mi sežral loni ponožku a musel na operaci bylo zle. Letos mi utekl za srnou, naštěstí tyhle psi mají výbornou orientační schopnost a vrátil se. Uvažuju ještě o fence.
Touareg
Slečna
Přílohy
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
sice to sem nepatri,ale kdyz uz jste to tu nacali.... Krasny psy mate,ja mam rad vsechny psy a je mi jedno jestli je to smeska nebo PP,kdyby slo jen o psy tak reseni je i v italii(i do 147my jsem do kufru dal v poho tri stredne velke psy) a ted do 159SW je to uplna balada...tam jich padne klido 5 kousku
Tak at ti ta nova kara slouzi ku spokojenosti ...
Kvoli psovi som kupil SW a v 156ke sa citi ovela lepšie ako v A6ke. Nelieta od jednej strany k druhej
V tom kufri absolvoval skoro celu Evropu od Solleftea (SWE) po Lisabon (PT) cez Vannes (F) a Košice (SK).
A vozim ho aj na stavby kde mame zrovna nejake práce,ma fotke je v Bratislave pri stavbe OC. kde mi ho strážila ochranka a uz zdialky sa zdravili, tomu čehúnskemu blaznovi s alfou a "pitbullom"
PS: On to je ale bullterier
AR Brera 3,2V6 Q4 191kW-"Krásna"
AR GT 1,9 JTDm Q2 110kW-“Blackline”
ex-AR156 SW 2,4JTDm 20V 129kW-"Veľká"
ex-AR147 1,6TS 77kW-"Malá"
Kluci, díky za podporu Jsem rád, že nejsem sám, kdo tu má rád pejsky a musel změnit povoz! Máte taky krásný psiska, obzvlášť Hyena je unikát Jinak ke 159SW, taky jsem o ní přemýšlel, samozřejmě. Ale problém je, že 159 Q4 je na vození dílů, harampádí na barák a polní cestu k němu a i špinavé psy prostě škoda. Nemluvě o tom, že jsem potřeboval i něco na odtahy a Touareg dá 3,5 tuny. Někdo Vás musí odtáhnout, když zůstáváte "občas" viset, i když je to
proto jsem psal-pokud by slo jen o prepravu psu a bezneho nakladu" taky by me bylo lito tam vozit mat.na stavbu treba...hyena je oficialne Australsky ovcak a ma na to i technicak Tak nas aspon bude mit kdo tahat
PiMBeche:peknej hlidac 156ky
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
jj na srazy většinou můj alfapes taky jezdí a v Drhlenách byl několikrát jinak je to pes který kde se otře tam leští. Pořádnej kocour je větší mám Bichon pol Frise.
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
[quote="Cipís"]sice to sem nepatri,ale kdyz uz jste to tu nacali.... Krasny psy mate,ja mam rad vsechny psy a je mi jedno jestli je to smeska nebo PP,kdyby slo jen o psy tak reseni je i v italii(i do 147my jsem do kufru dal v poho tri stredne velke psy) a ted do 159SW je to uplna balada...tam jich padne klido 5 kousku
Tak at ti ta nova kara slouzi ku spokojenosti ...
...... a je mi jedno jestli je to směska nebo PP..... Tak já náhodou jednoho PP mám