Hlavně si všimni, že jsou to všechno hnusný kombíkytyvado píše:xjohny co to tam mas za fanousky znacky okolo sebe?

Hlavně si všimni, že jsou to všechno hnusný kombíkytyvado píše:xjohny co to tam mas za fanousky znacky okolo sebe?

Já jsem na nich najel 20 tis. a o moc víc už to nebude...tyvado píše:Martas 01 píše:Pred nama se neschovas tak zdrhej kam chces ale vsude si te najdem ty pacholku.
uz jsem tady...kolik kilometru se tak dá najet na tech 19" kolech?

Ty musis mit z tech kol uzasnou radost, protoze at ctu v jakym koliv postu , vsude se docitam, ze uz mas WSPcka doma a cekas na gumymcernoch píše:Balanta super,
já už mám fungl nový elektráky WSP taky v garáži akorát čekám na gumy a nemůžu se dočkat.
Jo Cannes se prostě na 159 hodí nejvíc.
 Ne, joke, jen uz to ctu asi po xty a tak mi to nedalo Te neposkadlit.
  Ne, joke, jen uz to ctu asi po xty a tak mi to nedalo Te neposkadlit.  

kazdopadne vazne pekny kusok..
  kazdopadne vazne pekny kusok.. ten cernej volant a stredovej panel se mi moc nelibi.V noci,kdyz se to vsechno rozsviti to asi bude vypadat paradne,ale takhle to celkem zanika...radio,klima i budiky...
 ten cernej volant a stredovej panel se mi moc nelibi.V noci,kdyz se to vsechno rozsviti to asi bude vypadat paradne,ale takhle to celkem zanika...radio,klima i budiky... Ne, nenadavam Ti, to je bleda zavist, presne tohle je moje pristi AR, TIcko v bile barve s 2.0 kamnama... podle me spojeni toho nejlepsiho ze vsech 159tek...
  Ne, nenadavam Ti, to je bleda zavist, presne tohle je moje pristi AR, TIcko v bile barve s 2.0 kamnama... podle me spojeni toho nejlepsiho ze vsech 159tek...  
 možná tě trochu potěším, protože TI to bohužel neni
 možná tě trochu potěším, protože TI to bohužel neni  , a je to tak i lepší. Cesty v našem okolí jsou příšerný a tvrdší podvozek by hodně trpěl. Motor je tam 2.0 JTD a tendle interiér se tam dává viz configurator. Osobně se mi líbí interier moc. Auto mi bohužel neříká pane, pouze patří do rodiny, ale doufám že mě občas někdo nechá svézt. Zatím to tak však nevypadá, mamka ho nechce dát z ruky
 , a je to tak i lepší. Cesty v našem okolí jsou příšerný a tvrdší podvozek by hodně trpěl. Motor je tam 2.0 JTD a tendle interiér se tam dává viz configurator. Osobně se mi líbí interier moc. Auto mi bohužel neříká pane, pouze patří do rodiny, ale doufám že mě občas někdo nechá svézt. Zatím to tak však nevypadá, mamka ho nechce dát z ruky  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti