Zdravim Alfisty,
co vam budu vykladat, vysralo se mi auto a tak je nejvyssi cas poohlednout se po nejakem novem povoze. Z pracovnich duvodu potrebuju diesel a z praktickeho hlediska se mi libej auta v kombajnu. Francouze nechci, ani do Forda se mi nechce, o japoncich se nebudu zminovat a tak zbyva bud VW passat, Koktavka a nebo prave AR 159 (asi bych skous i sedan

) ... No a proc vam to vlastne povidam, jelikoz po nekolika dnech procitani at vaseho nebo jineho fora ohledne AR jsem si tak nejak sesumiroval ze Fiati motory JTD jsou vcelku spolehlive, pokud se o ne pecuje tak jak se ma a design AR se proste neda komentovat ... no proste kdys sem poprve na bazaru videl 159, moje rozumna cast rekla "exotika, ruce pryc" a sel sem dal ... ale cim dal se divam po autech tim vic me 159 tahne a rozumnej mozek de stranou

... A ted to hlavni, neni tady nekdo kdo by se chtel AR 159 (na motorizaci moc nezalezi, ale musi to byt diesel) SW ( jak sem psal i ten sedan by sel) zbavit popride nevo o nekom kdo prodava pekny kousek ... bojim se toho ze koupim nakou past a budu akorat tak nasranej ze sem nesel do nudny Kokty. Vec c. 2 ... neznate nekdo tedle kousek
http://www.aaaauto.cz/cz/alfa-romeo-159 ... 2&palivo=2 ?
Predem dik za kazdou odpoved ... doufam ze nepisu do uplne spatnyho topicu, ale koukal sem ze tady se resi v podstate vse (zatim sem to tady docet jen na stranku 35 ale ja se polepsim
PS: Bydlim v Benatkách n/Jiz. mezi Mladou Boleslavi a Prahou ... takze auta z Frydku Mistku nic moc ale kazda nabidka se ceni a mozna i tam bych se dostal.