ac je to prcek,je to opravdu velky skok vpred co se funkcionalit a rychlosti tyce a hlavne mechanicka qwerty klavesnice je super

BTW jaky mate zkusenosti s google penezenkou na nakup aplikacek?

Funguje toprte píše:BTW jaky mate zkusenosti s google penezenkou na nakup aplikacek?
Úkoly ani kontakty přes google nesynchronizuju. Synchronizuju přímo s Outlookem pomocí Local Sync. Tak pokud by ti to aspoň takhle pomohlo...prte píše: jeste prijit na to, jak na synchro ukolu pres google ucet a bude to cely ok... kalendar to umi, ukolovnik ne
Mám ten samý problém HTC EVO 3D tyto aplikace zatím nepotporují ICS soft..Liwika19 píše:... jediny problemik co mam je, ze mi nefunguje ziaden widget na upravu hlasitosti. pred tym mi to slo bez problemov. neviem cim to je. ide o to ze mam hlasitost pre vyzvananie a notifikaciu na jednej urovni (ako je to v zakladnom nastaveni telefonu) lenze notifikacia mi strasne huka, ale zvonenie co mam ako mp3 mi ide potichu. .....
no tak co uz. jedine zeby sa ta mp3 upravila na vyssiu hlasitost v pc a potom by to teoreticky mohlo byt aj pocut...ReznikCZ píše:Mám ten samý problém HTC EVO 3D tyto aplikace zatím nepotporují ICS soft..
coz ja to dostanu z telefonu na web, akorat ten pc companion neumi pracovat s outlookem co se ukolu tyce,kalendar a kontakty mi vysynchronizuje, ukoly bohuzel nikolivcoyote píše:Úkoly ani kontakty přes google nesynchronizuju. Synchronizuju přímo s Outlookem pomocí Local Sync. Tak pokud by ti to aspoň takhle pomohlo...prte píše: jeste prijit na to, jak na synchro ukolu pres google ucet a bude to cely ok... kalendar to umi, ukolovnik ne
vse co potrebujes by mela byt tahle aplikace, ma moznost rozdelit hlasitosti zvoneni a notifikaciLiwika19 píše:jj tak sa to da upravovat. lenze ja tu mp3 mam ako zvonenie a nechapem preco mi ako zvonenie hra slabsie oproti notifikacii (v menu hlasitosti je notifikacia a zvonenie v jednej kolonke na rovnakej urovni)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů