To máš pravdu...tuta146 píše:no to možná záleží na tom, kde bydlíš, na Kladně je tuzerských kousků dost. Nicméně je pravda, že se nevyskytují zde na fóru, jelikož by byli nemilosrdně vyobcováni.
 Ten tuzing se bohužel dost často týká hlavně 156. Jen za jednu cestu mezi Prahou a Kolínem jsem potkal dvě více či méně "upravené"... Jen pro doplnění, např. černý matný polep kapoty a střechy už je pro mě   osobně tuzing... GTV a Spidery to zase často odnášejí nesmyslnými duplexy apod. Už na mém Spideru mi při koupi trochu vadila černě nalakovaná kola, ačkoli to byly originály...
 Ten tuzing se bohužel dost často týká hlavně 156. Jen za jednu cestu mezi Prahou a Kolínem jsem potkal dvě více či méně "upravené"... Jen pro doplnění, např. černý matný polep kapoty a střechy už je pro mě   osobně tuzing... GTV a Spidery to zase často odnášejí nesmyslnými duplexy apod. Už na mém Spideru mi při koupi trochu vadila černě nalakovaná kola, ačkoli to byly originály... 
  , takže třeba na Kámen bohužel nemůžu.
 , takže třeba na Kámen bohužel nemůžu. No u nás v rodině jak to tak bývá asi u hodně z vás jsme zkrátka italský auta měli skoro vždycky,(2x Delta GTi.e., Delta 1.6 HF turbo,Delta 2.0 16V HPE,Fiat Bravo,Lancia Ypsilon,atd..),takže dřív nebo později Alfa přijít prostě  musela ,a totálně jsem se do Alfy zbláznil
 No u nás v rodině jak to tak bývá asi u hodně z vás jsme zkrátka italský auta měli skoro vždycky,(2x Delta GTi.e., Delta 1.6 HF turbo,Delta 2.0 16V HPE,Fiat Bravo,Lancia Ypsilon,atd..),takže dřív nebo později Alfa přijít prostě  musela ,a totálně jsem se do Alfy zbláznil  

) a po týdnu stráveném v práci jsem usoudil,že je na čase si koupit nějáké přibližovadlo , jelikož Karosa s výfukem dovnitř,která topí i v létě, nikdy nebyla a nebude můj kámoš.
 ) a po týdnu stráveném v práci jsem usoudil,že je na čase si koupit nějáké přibližovadlo , jelikož Karosa s výfukem dovnitř,která topí i v létě, nikdy nebyla a nebude můj kámoš.  Takže jsem si dal finanční hranici 40ti tisíc a hledal autíčka .Asi po týdnu neúspěšném hledání a hlavně zklamání při prohlížení aut od prodávajících přes inzerát , mi nabídl "kamarád"
 Takže jsem si dal finanční hranici 40ti tisíc a hledal autíčka .Asi po týdnu neúspěšném hledání a hlavně zklamání při prohlížení aut od prodávajících přes inzerát , mi nabídl "kamarád"   jeho auto.Byla to alfa romeo 147 , v benzínu, takže jsem usoudil že se spotřebou to nebude žádná sláva ale na vyblbnutí tady na Valašku , paráda
 jeho auto.Byla to alfa romeo 147 , v benzínu, takže jsem usoudil že se spotřebou to nebude žádná sláva ale na vyblbnutí tady na Valašku , paráda   

Tak doufám že už nebude trvat dlouho a budu to mít všechno z krku
 Tak doufám že už nebude trvat dlouho a budu to mít všechno z krku   
  Jsem si 147ku prostě koupil a na řeči nedal
  Jsem si 147ku prostě koupil a na řeči nedal
 ,no budu se snažit,teď už mně čekají rehabilitace,tak pokud budu schopnej ušlápnout spolehlivě spojku,možná bych na Kámen mohl přijet,pokud se letos koná
 ,no budu se snažit,teď už mně čekají rehabilitace,tak pokud budu schopnej ušlápnout spolehlivě spojku,možná bych na Kámen mohl přijet,pokud se letos koná 
 ...ono je to dneska,tak to mám smůlu úplně nejvíc
  ...ono je to dneska,tak to mám smůlu úplně nejvíc  

ale sme uz
 ale sme uz  

došlo to až do takové fáze kdy jsem se hodně rozlobil přitom auto mělo po upravach repasech a G.O. 80tis KM přestalo startovat (čidlo teploty vzduchu) v tu chvíli jsem dospěl do takové fáze že jsem auto prodal za 30 tisíc
 došlo to až do takové fáze kdy jsem se hodně rozlobil přitom auto mělo po upravach repasech a G.O. 80tis KM přestalo startovat (čidlo teploty vzduchu) v tu chvíli jsem dospěl do takové fáze že jsem auto prodal za 30 tisíc  další majitel byl asi spokojen když měl motor po repasu,sport podvozek,brzdy,převodovku,spojku...
 další majitel byl asi spokojen když měl motor po repasu,sport podvozek,brzdy,převodovku,spojku... 
 krásných 112 kw mě tak nadchlo a tak jsem u auta vydržel asi čtvrt roku ono za 1000korun urazit 100km nebyla žádná sranda a tak auto šlo dále od světa
 krásných 112 kw mě tak nadchlo a tak jsem u auta vydržel asi čtvrt roku ono za 1000korun urazit 100km nebyla žádná sranda a tak auto šlo dále od světa 
 kterou mám do dnes.Zapřísáhl jsem se že když už auto tak jen Itala takže jestli půjdu dál bude to buď 159tka nebo brera
 kterou mám do dnes.Zapřísáhl jsem se že když už auto tak jen Itala takže jestli půjdu dál bude to buď 159tka nebo brera 
 No jo, to si poridim Alfu a Standa ji ma taky
 No jo, to si poridim Alfu a Standa ji ma taky  

,akorát budu muset nějak vyřešit vycházky,páč marodím
  ,akorát budu muset nějak vyřešit vycházky,páč marodím   ,ale snad to nějak pořešim a budu moct
 ,ale snad to nějak pořešim a budu moct , když mně hold ta 607 vypekla takovym nehoráznym způsobem ,jak to tak bývá u 2.2 hdi
  , když mně hold ta 607 vypekla takovym nehoráznym způsobem ,jak to tak bývá u 2.2 hdi  , tak jsem dostal zase rozum a mám Alfu
  , tak jsem dostal zase rozum a mám Alfu  ....největší sranda je,že na foru je X Alfistů,který jsou z Lanciaklubu
 ....největší sranda je,že na foru je X Alfistů,který jsou z Lanciaklubu  ,a jenom tady v okolí Újezda,Klánovic,atd kde bydlíme je takových ,,přeběhlíků" víc
 ,a jenom tady v okolí Újezda,Klánovic,atd kde bydlíme je takových ,,přeběhlíků" víc   ...
  ... Tak snad udelame aspon nejaky nas maly srazik
 Tak snad udelame aspon nejaky nas maly srazik 
 , dneska budu mít už hotovou STK, takže stačí už ,,jen" něco zorganizovat.
  , dneska budu mít už hotovou STK, takže stačí už ,,jen" něco zorganizovat. ,ale asi pojedeš spíš Lancií viď?
  ,ale asi pojedeš spíš Lancií viď?
 tak to budeme mít takovej minisrázek v tom Lanciáckym
  tak to budeme mít takovej minisrázek v tom Lanciáckym  
 zažíval jsem stejné chvíle se spotřebou (v žigulíku)
  zažíval jsem stejné chvíle se spotřebou (v žigulíku) 
 no , další dva litry šly nahoru
  no , další dva litry šly nahoru   Takže jsem jel do školy , vrátil se ze školy , na tacháči přibylo 20 km a ručička benzínu se houpala pod nulou
  Takže jsem jel do školy , vrátil se ze školy , na tacháči přibylo 20 km a ručička benzínu se houpala pod nulou  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti