POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Odpovědět
Richie
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 7023
Registrován: 5.1.2007, pát 08:14

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Richie » 9.11.2012, pát 12:05

teda to je neuveritelny :( :smt013
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...

HonzaR
SemTuFurt

Příspěvky: 1916
Registrován: 20.1.2008, ned 20:31
Bydliště: Praha

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od HonzaR » 9.11.2012, pát 12:55

Sklízíme ovoce "cikánské politiky" kterou tady zavedli před desítkami let už bolševici..
/Jak v Čechách, tak na Slovensku--tam to byl otřes už v 80.letech.../
přijetí filozofie "gheta" jako určitého "pohodlí" je konečná..pokud nelze tyhle lidi asimilovat do běžného kulturního rámce, je průser bez řešení na stole..
Roubert37 má pravdu..pokud dáte lidem přístup ke vzdělání a šanci se normálně uživit, v ghetech další generaci nikdo neudrží..ta stará generace je v podstatě v patu ale na dětech musí společnost máknout..když nebude většina procházet systémem jako předem
"retardovaní jedinci", nebude z většiny ani kriminální potenciál nacpaný do ghet..
Co zaseješ-to sklidíš..už od doby komunismu tyhle skupiny neměly sebemenší vyhlídku..
Příslušností k tomuhle etniku jedinci společnost přisoudila IQ cca 70-80..je to tak pohodlné..
V momentě kdy nemáš sebemenší vyhlídku, jsi automaticky v situaci "války s většinou"..se všemi důsledky..
Cikáni se sami nezmění..nemají na to potenciál..nikdo se nevytáhne za vlasy z močálu..
Ale po dvou generacích, které společnost podchytí, může problém v podstatě splasknout jako bublina ..dávky nic neřeší a přimhuřování úřadů nad mikrosvětem ghet taky ne..
Už moudří vladaři dávné minulosti stavěli "hladové zdi"..všechno se v různých podobách opakuje..
Pro "cikány "bez vzdělání třeba aspoň práci na státních zakázkách nenáročného typu, stavební práci, jenže to by stát musel ještě nějaké státní stavební podniky reálně vlastnit, a jet v nákladové rovině..a ne přes deset provizí "překupníků státních zakázek" zaměstnávat v důsledku "nekvalifikované bulharské dělníky" ochotné jít i pod mzdy Ukrajinců"..při faktické ceně stavebních děl vyšší, než kdekoli v Evropě..
A přitom vytvořit systém daňových pobídek ve stavebnictví--ve smyslu úlev pro firmy zaměstnávající Romy není vůbec nic složitého..na komunikacích, sítích, zakládání staveb...
jenže stavebnictví které je v současnosti na 25% roku 2008 co se státních výdajů na velká stavební díla týká toho moc neabsorbuje..
Zato divadlem typu-Generální dodavatel fakticky neví, kdo spadlou konstrukci mostu staví .. se baví všichni, kdo ví jak to reálně ve státních zakázkách a jeich realizacích chodí..:smt041
co dodat ..
Klima ve společnosti nastavuje někdo úplně jiný...smutným faktem je, že komunisti kradli taky, ale cement na chatu a v pátek si odskočili se sekretářkou na Slapy..to co se děje teď má rozměr, kterej si nikdo neuměl ani představit..
V tomhletom kontextu je pár pokřikujících asociálně se chovajících Romů něco, co
opravdu zajímá tak možná aktivisty, případně lidi, kterých se to bezprostředně dotýká..
Tohle nemá žádné rychlé řešení.....

Benito
Nováček
Uživatelský avatar

Příspěvky: 151
Registrován: 2.10.2008, čtv 19:18
Bydliště: Nic než Praha

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Benito » 9.11.2012, pát 14:05

Vyrůstal jsem ve Smíchovském ghetu a žiju tam do dnes (ZŠ Grafická). Bylo to docela drsný a vychovalo mě to akorát k nenávisti ketrou nás víceméně formovali učitelé pro které to bylo jenom pohodlné východisko. Za mého mladého věku mě to akorát přivedlo ke třím paragrfům za které jsem musel pikat, ke spousta jizev, úrazů a hromady problémů.
Jednoho dne mi do života vstoupila krásně snědá dívka, která většinu život strávila v dětském domově, která poznala co je to peklo. V Praze byla na střední škole. Slovo dalo slovo a bylo to ...
Po té šla na vysokou školu a mohu vám říct, že když to najednou člověk vidí z druhé strany, když nahlédne do systému dětských domovů ("charita"-nejlepší pračka peněz), dokazování vzdělání jak cvičená opice, že umím psát, číst, počítat, a dokonce umí znakovou řeč, že umí česky i německy a učí se anglkicky, že neustále musí dokazovat svoje vzděláné, schopnosti atd..
Tak jsem to sám už nevydržel a sám jsem jí v druhém ročníku vysoké řekl, ať se na to VYSERE!
Neustálé ponižování a nedůvěra, stačí říct, že jste z děcáku a v tu chvíli si to každej srovná s diagnostňákem, nedej bože když jste ještě k tomu černej. Neustálé prokazování o vzdělání, nedůvěra a odstup.
Pak si clověk uvědomí jak krátkozraký vlastně je.
To co se v dětských domovech děje si tady nedokáže nikdo ani představit.
Není nic snažšího pro media než psát o tom kde koho cikáni napadli, obrali atd..
Akorát to nahrává naším "mocizlodějůpánům", protože to krásně odvrací pozornost.
Fascinuje mě, jak lidi řešej kolik stál kde jakej zásah proti radikálům-kvůli cikánům, kteří valstně "brání" slušné lidi.
To že se denně strácej miliardy a nikdo neví kam, nikdo za nic nemůže, politici skáčou ze strany na starnu, postihy nula, občas se obviní nějakej mamlas kterej ví, že za pár let to bude mít z krku a on a jeho potomci jsou zajištěný na X generací dopředu ..
Když systém dovoluje aby ho někdo zneužíval na úkor druhých, tak je to chyba systému, ale tomu systému to samozřejmě vyhovuje, protože vždycky se dá strhnout pozornost na nějakého viníka, kolik to všechno stojí peněz atd.. Při tom v porovnání záhadných červích dír, kde mizí jedna miliarda za druhou, je to jenom pár směšnejch dorbnejch.
A sám už vím, jaký to je, když bílej chlap jde ruku v ruce s tmovou holkou.
V tu chvíli jsem pro 70% taky černej. Nejlepší prdel je, když jste v nějaký společnosti, která toho o vás moc neví a lítá tam jeden fór, narážky, urážky za druhým, chtěj se svámi kamarádit a pak jak se tvářej, když příjdete s cikánkou.
To že pro ní sehnat slušnou práci je jedno veliký sci-fi, o tom ani psát nebudu.
Chápu lidi z problémovejch částí republiky, že jsou zoufalí, ale kdo to umožnil, kdo je separoval, komu je to putna, komu to vlastně vyhovuje ...
EX:
Docela dost, hlavně od modrobílé vrtule ..
A.R. 166 2.4 JTD super sedan pro prďuchy ..
A.R. 145 TS už neni :o(
A.R. 156 2.4 JTD 2002' Ex
A.R. GTV 3.0 V6 24v už dělá radost jinde :o(


The dark side of the Force

HonzaR
SemTuFurt

Příspěvky: 1916
Registrován: 20.1.2008, ned 20:31
Bydliště: Praha

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od HonzaR » 9.11.2012, pát 14:56

Je to přesně tak...nikdo z nás, kdo dostal "většinovou barvu kůže" od osudu nechápe z těhle věcí nic, dokud nemá možnost trochu zblízka vidět, jak se to celý "společenský řešení romské otázky" reálně prosazuje..nemít kamarádku co měla Roma za manžela, věděl bych taky pendrek..paradoxem je, že třeba ve Státech udělali za posledních třicet let neskutečnou práci--to že je dnes "černoch" prezidentem bylo v 80.roce naprosto nemyslitelný..
Někdy kolem roku 93 se vrátil kamarád z Německa a přijel s ním "černoch" kámoš, že tu zůstane.. v jedný putice na Václaváku ho chtěli o půlnoci lynčovat..byl z podmínek začátku 90.let u nás dost přepadlej..myslím , že pro Romy /na rozdíl od vnímání černochů/se od té doby zas až tak moc nezměnilo..a na tom má lví podíl reálně prováděná státní politika..
Dvacet let je docela hodně a člověk by čekal přeci jen znatelný posun k lepšímu..

Richie
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 7023
Registrován: 5.1.2007, pát 08:14

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Richie » 9.11.2012, pát 15:07

ja jsem sedel na zakladce nekolik let s klukem, kterej byt taky snedej a musim rict, ze to byl dobrej kluk i kdyz trosku zivejsi :) , ale je pravda, ze meli peknej byt a on nevyrustal na ulici, takze je to urcite o tom prostredi ve kterem vyrustaji...
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...

Danni
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3288
Registrován: 18.5.2011, stř 20:53
Bydliště: KE

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Danni » 9.11.2012, pát 15:28

tak jasne aka matka taka katka tiez som mal v robote kolegov ciganov ale ty sa vedeli spravat ale to je tak 5% ciganu zvysok taky ako je na tych videach by som vlastnorucne :smt068 proste ak niekto povie nech sa o nas staraju lebo my sme cigani a vy ste biely.. bez lutosti :smt068 :smt068 a ked vidim na zastavkach ako fetuju toluen a krycia za dievcatami co idu zo skoly ako by ich poj* atd tak to je proste na gulku do hlavy... a zase by som povedal ze uz to prislovie ani neplati "aka matka taka katka" maximalne tak u kazdej 10. rodiny.... ale uz sa mi o tom spekulovat nechce, ved uvidime o par rokov ako budeme vsetci utekat z rodnej zeme :drivers:
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS

Richie
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 7023
Registrován: 5.1.2007, pát 08:14

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Richie » 9.11.2012, pát 15:39

no zase az tak tragicky to snad nedopadne :)
a opatrne s tema vyrazama Danni...vim, ze je to hnus, ale na verejne forum to nepatri (kulky do hlavy apod.) Diky
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...

Petr147
SemTuFurt

Příspěvky: 9988
Registrován: 30.9.2009, stř 22:52

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Petr147 » 9.11.2012, pát 15:43

Přesně, vše je to o prostředí, kde vyrostli - teď dospěla generace cikánů, kteří neviděli své rodiče nikdy pracovat, x let je k tomu motivoval štědrý sociální systém, kde se jim ani nevyplatilo pracovat, protože víc dostali na dávkách... A když jsou vychováni v duchu, že stačí začít křičet diskriminace a vše dostanou a vše jim projde, tak už těžko budete někoho přeučovat, že když něco chce, tak si na to musí vydělat, protože to nikde neviděl... A když místo školy běhal po ulicích nebo ho posílali rodiče pro železo a najednou je dospělej, sociálka zmizí a nemůže nic dělat, protože nic neumí, tak začne krást a dělat bordel, protože nepoznal normální systém a je to nejlehčí způsob, jak si vydělat a pak jsou jich plné kriminály... Celé se to musí podchytit od začátku - peníze z dávek podmínit přípravou na školu, docházkou do školy, spravedlivé testy, zda je schopný normální školy nebo potřebuje zvláštní vyuku... motivovat dobré studenty a ukázat, že když dokončí nějaký obor, tak si dokáže udělat slušné peníze... A když už sedí v lochu, tak pracovat během trestu, dát mu nějaké manuální vzdělání a pak mu po propuštění pomoct najít práci a zapojit do života... protože vězení, kdy si to jenom odsedí, tak je jenom ubytování... samo, že to neplatí na všechny, na spoustu věcí nejsou peníze a je to mnohem složitější...

Úplně mi lezou krkem všelijaké "pro rómské" organizace, které jsou jenom pro tahání peněz ze státu...

Holocausto
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1089
Registrován: 25.4.2009, sob 10:23
Bydliště: Brno - Bástr

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Holocausto » 9.11.2012, pát 16:25

Danni píše:tak jasne aka matka taka katka tiez som mal v robote kolegov ciganov ale ty sa vedeli spravat ale to je tak 5% ciganu zvysok taky ako je na tych videach by som vlastnorucne :smt068 proste ak niekto povie nech sa o nas staraju lebo my sme cigani a vy ste biely.. bez lutosti :smt068 :smt068 a ked vidim na zastavkach ako fetuju toluen a krycia za dievcatami co idu zo skoly ako by ich poj* atd tak to je proste na gulku do hlavy... a zase by som povedal ze uz to prislovie ani neplati "aka matka taka katka" maximalne tak u kazdej 10. rodiny.... ale uz sa mi o tom spekulovat nechce, ved uvidime o par rokov ako budeme vsetci utekat z rodnej zeme :drivers:
:smt023
Alfa Romeo 164 2.0 TS (1998)
ex Ford Granada 2.3 V6 (1984)
ex Ford Sierra 2.0 DOHC (1989)
(Holocausto - Brazilian ANTI-nazi black metal)

Yboris
Pozorovatel

Příspěvky: 359
Registrován: 22.3.2010, pon 19:40
Bydliště: Hodonin

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Yboris » 9.11.2012, pát 16:55

No zas az tak ste to nemusely rozpitvat ja len ze po 20 letem budovani kapitalizmu sa stavam obcan 2 kategorie a to sa my nelibi ,zatim sa mi to,, Pouze,, nelibi cesi a slovaci nic nespravi posledni chlapi umreli za husitu, budou enem kecat u borovicky alebo piva sistem je spatny cikani sa len prisposobily sak uz ani basa neni basu tu nejde vubec o to honit nekoho po ulicach. sametova revoluce bola totiz fraska , divadlo pro ceskoslovenske blbecky neco ve zmyslu chleb a hry at se narod bavi , dedacek sa teho dozil jeho komentar bol vystizny ho...o revoluce , revoluce je ked sa na kandelabru hupe tolko borcu ze neni uz kde vesat dalsi to proto aby si to dalsi borci pamatovaly, bol v rusku za prvej svetovej tak vedel jak vypada revoluce.system je spatny bo male zlodeje vystridali sametovy velkozlodeji a vlastizradci.Navrhuji uplny zakaz politickych temat lez sa tu dohadame o co najlepsi pohlad na svet a radci rovijat technicke temata alebo sa bavit o nejakych lidskych tematach chlast ...atd.

Danni
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3288
Registrován: 18.5.2011, stř 20:53
Bydliště: KE

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Danni » 9.11.2012, pát 18:25

je to smutne ale je to tak... jedna strana vo vlade chce uviest zakon ktorym by sa mohlo pokrocit dalej ale parlament im to neschvali lebo to nenapadlo ich a blaa blaaa nemali by z toho zakona odmeny atd... a na SK to je teraz fakt na ho*no ked jedna strana ma 70% a aj to nerobi nic a ked aj robi tak je z toho viac skody nez uzitku... proste cele zle! clovek by aj volil ale nema koho... chce to uz nejakeho novodobeho janosika ktory nastavi poriadok *plesk
166 2.5 V6 rv.00 Q2, lpg
166 2.5 V6 rv.98(ženin presúvač)
ex:Spider 1.8 TS, 156 1.6 TS

HonzaR
SemTuFurt

Příspěvky: 1916
Registrován: 20.1.2008, ned 20:31
Bydliště: Praha

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od HonzaR » 9.11.2012, pát 19:39

Demokracie je bolestný proces, stačí si přečíst klasika--Aristotelovu Politiku, ten nebyl kdovíjak naivní optimista..prostě demokracie díky faktu, že je součtem protichůdných názorů velmi těžko často řeší některá citlivá témata..
Bohužel není to úplně ideální, no jak řekl správně Klaus--nic lepšího zatím neumíme.
Čekání na Jánošíka je vždycky lechtáním čerta pod bradou, protože to vždycky zavání
diktaturou jedince nebo skupin--Německo třicátých let minulého století a vývoj ke druhé válce je příklad velmi jasný..
Jánošíci jsou hezká pohádka, v politice je za nima hromada mrtvých a většinou
situace končí občanskou válkou, v horším případě mezinárodním konfliktem.
Bohužel--máme co chceme..jediná možnost spočívá v nás lidech, ale my stejně čekáme
"politický komfort"--že aniž věcem budeme věnovat pozornost, nějaký hodný altruistický politk za nás všechno pořeší. To je naprostá pitomost..
Moderní Jánošík má většinou místo valašky "kalacha", a bere všem a dává sobě, střed Ameriky je nekončící příběh tohoto druhu..:-)

crashta
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3531
Registrován: 5.6.2008, čtv 13:13

studanka

Příspěvek od crashta » 9.11.2012, pát 20:55

Hoj, zitra se chystam do Nemcicek ke studance, chce nekdo neco? Piste prosim objednavky na sedmsedm3614866. Diky. Kdo nevi o co de, tak prosim nereagujte.
Coppa Alfa Romeo
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
12° Crashtovic veselé vánoce 9.12.2022

Kubas
Administrátor
Uživatelský avatar

Příspěvky: 18542
Registrován: 9.6.2007, sob 09:43
Bydliště: Zlín

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od Kubas » 9.11.2012, pát 20:59

to s tou demokracií říkal už Churchill a asi i jiní před ním....
Jinak myslím že nemá moc cenu tady ty věci řešit.... pravděpodobnost, že by někdo na základě tady přečtených názorů aspoň trošku změnil názor, je nulová....
Akorát to tady některé lidi motivuje generovat naprosté hovadiny, která patří přinejlepším na novinky.... možná ještě níž.... :roll:
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)

Pivrnec911
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2733
Registrován: 22.12.2009, úte 18:05
Bydliště: Lysá nad Labem

Re: studanka

Příspěvek od Pivrnec911 » 9.11.2012, pát 21:04

crashta píše:Hoj, zitra se chystam do Nemcicek ke studance, chce nekdo neco? Piste prosim objednavky na sedmsedm3614866. Diky. Kdo nevi o co de, tak prosim nereagujte.
Voyager???:-).
Giulietta 1300 80´
75 1.8IE 89´
75 2.0TS S 88´+2.0TS 89´
156 2.0TS SP2 98´
156 2.5V6 SP 00´,2.5V6 98´
156 GTA Q2 03´
166 3.0 V6 24V 98´ Super´
GTV 3.0 V6 24 01 Q2´
Spider 916 3.0 V6 24V´ 01´
Spider 916 2.0 16V 96´+ 00´
Ex mnoho a mnoho...

zde.
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4371
Registrován: 26.2.2010, pát 15:43
Bydliště: Všude možně
Kontaktovat uživatele:

Re: studanka

Příspěvek od zde. » 9.11.2012, pát 21:16

Objednavka zaslana :wink: A navstiv Slimu, beztak bude potrebovat brigadnika..
33

crashta
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3531
Registrován: 5.6.2008, čtv 13:13

Re: studanka

Příspěvek od crashta » 9.11.2012, pát 21:32

zde. píše:Objednavka zaslana :wink: A navstiv Slimu, beztak bude potrebovat brigadnika..
hele zde, objednavku si poslal nekam jinam, bo zena nema instrukce. Musis tam zadat sedmsedm...
Coppa Alfa Romeo
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
12° Crashtovic veselé vánoce 9.12.2022

crashta
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3531
Registrován: 5.6.2008, čtv 13:13

Re: studanka

Příspěvek od crashta » 9.11.2012, pát 21:32

Pivrnec911 píše:
crashta píše:Hoj, zitra se chystam do Nemcicek ke studance, chce nekdo neco? Piste prosim objednavky na sedmsedm3614866. Diky. Kdo nevi o co de, tak prosim nereagujte.
Voyager???:-).
prekvapko...
Coppa Alfa Romeo
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
12° Crashtovic veselé vánoce 9.12.2022

zde.
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4371
Registrován: 26.2.2010, pát 15:43
Bydliště: Všude možně
Kontaktovat uživatele:

Re: studanka

Příspěvek od zde. » 9.11.2012, pát 22:34

Mate v tech cislech bordel..
33

zde.
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4371
Registrován: 26.2.2010, pát 15:43
Bydliště: Všude možně
Kontaktovat uživatele:

Re: studanka

Příspěvek od zde. » 9.11.2012, pát 22:35

Jinak mi prijde, ze toto vlakno je spise tzv. chat nez forum, tudiz by se melo smazat :wink:
33

crashta
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3531
Registrován: 5.6.2008, čtv 13:13

Re: studanka

Příspěvek od crashta » 9.11.2012, pát 23:10

zde. píše:Mate v tech cislech bordel..
mozna mame, ale nic od tebe neprislo. Chces neco?
Coppa Alfa Romeo
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
12° Crashtovic veselé vánoce 9.12.2022

zde.
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 4371
Registrován: 26.2.2010, pát 15:43
Bydliště: Všude možně
Kontaktovat uživatele:

Re: studanka

Příspěvek od zde. » 9.11.2012, pát 23:25

Tak komu jsem to poslal? Rad bych 6l c. + 6l b. Je mi jedno co, jen ne I.O. a A.K. Stavil bych se pro to (i pro jine veci) pristi tyden, presny den specifikuji. (i kdyz nevim jak, nebot dosavadni cislo evidentne nefunguje).
Diky!
33

crashta
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3531
Registrován: 5.6.2008, čtv 13:13

Re: studanka

Příspěvek od crashta » 9.11.2012, pát 23:39

nevim o nevis, ale zapisuji si. ano este kouknu sem a apak budu offline. Tkze posledni objednavky do 7:30 rano.....
Coppa Alfa Romeo
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
12° Crashtovic veselé vánoce 9.12.2022

JP159
Štamgast
Uživatelský avatar

Příspěvky: 764
Registrován: 2.10.2007, úte 23:10

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od JP159 » 10.11.2012, sob 00:32

21.12.2012 bude konec světa a má prý nastat nějaká galaktická nula a na několik dní má být naprostá tma. Tak nějak to prý předpovídají ti co "vědí". Z černých budou bílí a z bílých zase černí , z Gadža bude Dežo a z Deža zase Gadžo, tak to chlapci neřešte a možná, že se všichni probudíme v Chánově...
:smt118 :smt040
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

crashta
SemTuFurt
Uživatelský avatar

Příspěvky: 3531
Registrován: 5.6.2008, čtv 13:13

Re: POPELNICE - ANEB VŠE CO SE NEHODÍ NIKAM JINAM

Příspěvek od crashta » 10.11.2012, sob 07:48

hoax
Coppa Alfa Romeo
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
12° Crashtovic veselé vánoce 9.12.2022

Odpovědět

Zpět na „Tlachání o všem možném co se netýká Alfy Romeo...“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 hostů