Ja som podobne kupil alfu 166 V6 turbo za ... no necem pisat ze kolko, bola po buracke, pokrcena kapota, rozjeb... co sa len dalo, no sam som ju daval dokopy-no samozrejme s pomocou tu na fore, sak alfisti tu vedia
Koupě 166
Re: Koupě 166
Moze to tiect cez srobu vypustania oleja, netesnost olejovej vane, gufera vacky a kluky - mne to tieklo tadial-po vymene guferi je to ok, netesnost veka ventilov, treba proste pozriet ze kade to kvape. Ono kupit alfu 166 je kriz a pokym nemas akotake znalosti napr. z elektriky atd.. tak je to este veci kriz a v servisoch sa nedoplatis.
Ja som podobne kupil alfu 166 V6 turbo za ... no necem pisat ze kolko, bola po buracke, pokrcena kapota, rozjeb... co sa len dalo, no sam som ju daval dokopy-no samozrejme s pomocou tu na fore, sak alfisti tu vedia
Potom to uz behalo jak sip. Skoncila u brata, teraz mam dalsiu, tiez za ... Je ale v lepsom stave nez ta co som mal, no nieje full vybava kua, dsp zosik a subw mi veru chyba. chodim na nej dennodenne a musim povedat ze uplne bez problemov
Je to super auto, no treba sa vediet on aj postarat inac je to v p...
Alfa RoDeo 156 2.5 V6
Sice nemám s benzinakama vlastni zkusenost, ale i ta 2.5 bude asi lepsi jak TS.cuhan píše:Dvaapůlku bych nebral,nejede nic moc,aby jela musíš mít furt nad 4 000ot/min a má větší spotřebu než třídvojkaAdams píše:Taky se priklanim k nazoru to prodat a jestli 166, tak bud 2.5-3.2 V6 nebo JTD. Jasne , ze ne nejakej vrak.
Jinak kdyz bych sel ja do benzinu, tak jedine 3.2, ale vzhledem k najezdu a moznosti obcasneho tankovani nafty za jinou cenu jsem sel do JTD.
166 JTD ´05
no je fakt ze do tech 4 to neni zrovna zihadlo, ale kdyz radis ve 4 tis. tak to jede dost sviznecuhan píše: Dvaapůlku bych nebral,nejede nic moc,aby jela musíš mít furt nad 4 000ot/min a má větší spotřebu než třídvojka
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
Jako zas tak bych to nedramatizoval--s tou spotřebou asi Richie není zrovna etalon, a co se
2,5 týká, prostě 166 má svojí váhu a 2.5 není "vrtaná na spodek"--čili jedna+ jedna jsou logicky
4..nedá se přece čekat, že při tý váze 166 bude auto s tímhle vrtáním mít "dole zátah" jak traktor..bohužel, něco už je tak nějak daný a dá se tomu maximálně trochu pomoct--optimalizovat to trochu na spodek by 2,5 ve 166 zasloužila, to je fakt..
2,5 týká, prostě 166 má svojí váhu a 2.5 není "vrtaná na spodek"--čili jedna+ jedna jsou logicky
4..nedá se přece čekat, že při tý váze 166 bude auto s tímhle vrtáním mít "dole zátah" jak traktor..bohužel, něco už je tak nějak daný a dá se tomu maximálně trochu pomoct--optimalizovat to trochu na spodek by 2,5 ve 166 zasloužila, to je fakt..
me to teda uplne staci...ja jsem s chovanim motoru spokojen 
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
Když jsem si koupil 166ku 2.5v6,tak jsem si taky myslel že bůhví co nemám ale pak jsem koupil 166ku 3.2v6 a to se naprosto srovnávat nedá,třídvojka je proti tomu raketa a navíc za menší spotřebuRichie píše:me to teda uplne staci...ja jsem s chovanim motoru spokojen
Volvo S60R 2.5T AWD 255kw 500Nm +3"downpipe
Toyota celica T20 1.8i 85kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
Já jsem co se týče projevu motoru s 2,5kou spokojen když to srovnám s Nordy a T.Sparky co jsem měl tak 6 válců je prostě 6 valců . Po 3,2 a 3,0 třetí nejlepší volba při výběru motorizace pro koráb 166 
ALFA ROMEO 75 2,0 T.Spark (1989)
ALFA ROMEO 166 2,5 V6 (2001)
ex:Alfa Romeo 155 1,8 T.Spark 8V (1994)
Alfa Romeo 75 2,0 T. Spark S (1988)
Alfa Romeo Giulietta 1600 (1985)
ALFA ROMEO 166 2,5 V6 (2001)
ex:Alfa Romeo 155 1,8 T.Spark 8V (1994)
Alfa Romeo 75 2,0 T. Spark S (1988)
Alfa Romeo Giulietta 1600 (1985)
koupě ICS na 166
ahoj ,mám jednu prosbu ,chci se optat ICS na alfu 166.
Odešla mi ICS ted když ji budu kupovat tak potřebuji vědět zda je ICS kompletni i s radiem prostě celej ten panel?
Diky za rady m.greplik@email.cz
Odešla mi ICS ted když ji budu kupovat tak potřebuji vědět zda je ICS kompletni i s radiem prostě celej ten panel?
Diky za rady m.greplik@email.cz
ICS je spojena aj s radiom/kazetovou mechanikou. CD changer a GPS byva v kufri.
Idealna motorizacia pre 166 by bola 4,7 V8
, ale zatial je dostupna len vo verzii 8C a tych po nasich cestach vela nejs
azdi...
Idealna motorizacia pre 166 by bola 4,7 V8
azdi...
Alfa Romeo 166 2,4 JTDm 20V Sportronic Ti packet
Alfa Romeo GTV 3,2 V6 24V
Alfa Romeo GTV 3,2 V6 24V
Diky moc za raduMarkuss píše:ICS je spojena aj s radiom/kazetovou mechanikou. CD changer a GPS byva v kufri.
Idealna motorizacia pre 166 by bola 4,7 V8, ale zatial je dostupna len vo verzii 8C a tych po nasich cestach vela nejs
azdi...
Zdravim, jen bych reagoval... asi to byl opravdu spatny kup, ale to co jsem uz nakoupil a naplanoval necham opravit a zkusim to dat na net, mozna se nekdo chytne... a co se vykonu tyce, tohle jsem kupoval opravdu jen kvuli toho abych dal do toho plyn a mohl se tzv plouzit pohodlne a jezdit delsi trasy a hlavne bez problemu s policisty... Na vykon a adrenalin mam druhe auto... ikdyz to neni ital i tak... vw golf 2, vaha 950kg, vykon 132kw....
Při zmáčknutí tohoto čudlíku se ni moc neděje..yesper26 píše:Staci zmacknou carovny cudlicek s napisom STR
Volvo S60R 2.5T AWD 255kw 500Nm +3"downpipe
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw
Smart Fortwo 0.8cdi 30kw