Děkuji za založení

... asi by mě to sežralo za živa.
  ... asi by mě to sežralo za živa. Tak jak to vypadá? Kolik koštuje třeba dálka, 1000km, podle předpisů?
 Tak jak to vypadá? Kolik koštuje třeba dálka, 1000km, podle předpisů?
Já bych řekl že to tak hrozne neníAdamsquare píše:To si tu asi budeš psát sám se sebou
PS: tohle vlákno se vůbec nemělo zakládat. turpi tu prodává 3.2SW Q4 a začal jsem o ni přemýšlet... asi by mě to sežralo za živa.

11,5 - 12 l.lukee píše:Tak jak to vypadá? Kolik koštuje třeba dálka, 1000km, podle předpisů?
 ) pořád ten nafták veme na dálky 6-7. Ve městě se s vyšší spotřebou musí počítat, ale mých 10 / 7 a tvých 16 / 12 je sakra rozdíl.
 ) pořád ten nafták veme na dálky 6-7. Ve městě se s vyšší spotřebou musí počítat, ale mých 10 / 7 a tvých 16 / 12 je sakra rozdíl.  

No je k dispozici kit kompresoru od Autodelty, který to vyžene někam k 350 koním. Otázka je, co to udělá se spotřebou:Adamsquare píše:Melem zas slámu, ale (cuhan bude mít radost) pořád ten nafták veme na dálky 6-7. Ve městě se s vyšší spotřebou musí počítat, ale mých 10 / 7 a tvých 16 / 12 je sakra rozdíl.
Za 16 bych akceptoval nějaký x set koňový hovado, což u dnešních moderních motorů je dost běžné
No nic... půjdu radši tlachat do "koupě 159"

..a ještě sníží emise a opotřebení motoru!!Pivrnec911 píše:Pude dolu to je jasný,to je jak s čipovanejma TDI...

V mnoha případech je zvýšená teplůtka příznakem přicházející chřipky. Takže na budíky se vyplatí koukat, pokud máš tedy nějaké divné chování. Lékař potom udělá lépe diagnózu.Envel píše:V mnoha případech je vysoká okamžitá spotřeba příznakem nějakého problému, takže pokud se mi cokoli na chování auta za jízdy nezdá, tak omrknu všechny budíky a pak spotřebu a často to může pomoci pri diagnóze.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host