Ahoj lidi, prosím vás o vaší radu...Potřeboval bych jednu informaci...a to kompletni složení podvozku...Víte,chci udělat generálku mojí alfinky 147 JTDm-ka 88kW r.v 2007 (údaje píšu jen pro upřesnění

) a nevím si s jednou věcí rady...Předek auta mi bouchá a tluče a tak chci udělat takovou větší-menší opravu. mám v plánu nechat vyměnit:
komplet předí ramena horní,spodní
tyčky stabilizátoru
silentbloky stabilizátoru
axialní tahla
no a ještě jsem na všech internetových obchodech narazil na tzv. vnejší čep řízení Levý/pravý (logicky bych měnil oba)
....a v tom je ten problém..já si myslel že stačí když koupím ramena a ten čep řízení je už v něm ne?ale když jsem se podíval na fotku podrobněji,tak na ramenu je ta část s tím radiusem trošku jiná,než na tom ,,čepu řízení" .. ani nevím kde se nachází a kde bych ho namontoval...no nevím jak to vysvětlit,snad jsem napsal muj dotaz jakž takž slušně...jsem tady nový,tak když se mi podaří přidám jednu fotku..na obrázku je zakroužkované to co nechápu..je to jedna a ta samá věc?tedy stačí mi koupit komplet rameno a vyměnit?nebo se tam pod autem nachází i další část a to ten vnější čep řízení? nevím... moc děkuji za odpověď někoho zkušeného a mnohem chytřejšího než jsem já.