Já jednou zažil tak 25 letého kluka, který šel mimo přechod, pecky v uších, nerozhlidl se a po tom, co dostal trubku, tak mi ještě ukázal prostředníček. A co mě dostalo nejvíc bylo, když mi z mezi zaparkovaných aut opět mimo přechod vlezla do cesty ženská s kočárkem. Nerozhlidla se a kočárek s dítětem před sebou. To nepochopím.swoop01 píše: 6.5.2018, ned 09:17 Me ani tak neprekvapuje to, ze to auto projelo, ale spis me prekvapuji lidi na pechodech, kteri se vubec nerozhlednou a jdou.
To mi něco připomnělo. Izer instalatér - "Nazdar, nazdar. Jak to de? Studený kafe má, jo? Tak ji pjošlápni vanu, voe."Kubas píše: 20.7.2018, pát 13:14 něco málo ze života amerických buranů.... :-)
https://www.novinky.cz/auto/478318-mach ... ghini.html
Nejen soukromnici, dava si to tam kde kdo a jezdi s tim vsude. Nejvice se to rozmohlo minuly rok, kdy radoby youtuberi Mikael Oganesjan (mikejepan) a tvtvixx to neustale propagovali na youtube jak je to temer legalni, ze za to dostanes jen 2,5tis pokutu a policie s tim nic jineho delat nemuze.Kubas píše: 6.8.2018, pon 20:45 Petr: jako že si soukromníci dávají modré majáky do aut???? není to náhodou až na hraně trestného činu....? o tom jsem tady u nás na venkově zatím neslyšel.... ;-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti