Vy vidíte v poruše diffu chybu uživatele, já v tom vidím závadu která se prostě může stát u každýho auta. Průšvih ale je, že to auto měsíc čekalo na výměnu. To by měl být jinej fofr.
a ty máš načtené všemožné testy podobných aut co tenhle web nebo časopis testoval? (nemyslím autoforum, ale ten kde vyšel originál toho textu) klidně se jim toho mohlo vysypat X a k těm českým novinářům kteří dělají ctrl+C a ctrl+V se prostě dostalo zrovna tohle o Alfě.... Ono přecejen je jasné že víc lidi budou klikat na věci o Alfě než třeba Jeepu.....Harous píše: 26.9.2018, stř 21:08 Jen je divný, že se jim nevysypal diferák u něčeho jinýho.A to si myslím, že těm Hellcatům a podobným budou taky pěkně nakládat.
Vy vidíte v poruše diffu chybu uživatele, já v tom vidím závadu která se prostě může stát u každýho auta. Průšvih ale je, že to auto měsíc čekalo na výměnu. To by měl být jinej fofr.
No ale my netvrdime, ze se to u zadny jiny Alfy nestalo, jen jsme reagovali na tvoje tvrzeni, ze u niceho jinyho to neodeslo...Harous píše: 26.9.2018, stř 22:55 Pominu to, že obrácenou logikou bych po vás mohl chtít ujištění, že neodešel diff jiný Giulii než novinářský
Na to už není záruka?Kubas píše: 27.9.2018, čtv 22:14 mě třeba na Novantě přestanou fungovat stěrače když dám blinkr a taky to hned nereportuju do Milána :-)
Vicemene ses trefil, favorit zacal vznikat uz na zacatku 80. let (prototyp 780), pak zmenili karoserii. Na to meli zacit vyrabet do 2,5let a nasledne zjistili ze maj problemy s motory (ze s. 120). A takhle se to tahlo az vlastne oficialne vyjel prvni v roce 88 s modernim motorem (co mel vydrzet aspon 150tis) a karoserii ale vlastne zbytek zustal zastaralyHampice píše: 2.11.2018, pát 17:01 I ten favorit byla super bída. Teda na dobu vzniku, kdyby byl vyjel v roce 80, bylo by to asi ok
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host