ale ze srandy  zkusím - kdyby někdo náhodou chtěl dieslovou Giulii a zbavoval se té benzínové,sem tady
 ale ze srandy  zkusím - kdyby někdo náhodou chtěl dieslovou Giulii a zbavoval se té benzínové,sem tady  nick si někde zapište
 nick si někde zapište  
 ale ze srandy  zkusím - kdyby někdo náhodou chtěl dieslovou Giulii a zbavoval se té benzínové,sem tady
 ale ze srandy  zkusím - kdyby někdo náhodou chtěl dieslovou Giulii a zbavoval se té benzínové,sem tady  nick si někde zapište
 nick si někde zapište  

Ahoj,prej už jí prodali,i když jí mají stále v inzerátu,takže kdo ví. Já s tím svým nafťákem jsem spokojený,nic to nežere,takže můžeš jezdit pilu a nato že je to nafta,tak to nějáký ten sportovní charakter máNofofr píše: 8.11.2020, ned 16:01 Každopádně, být tebou nejdřív se v tom projedu. Chápu, Giulietta v Qv pomaže daleko lépe než tvoje nafta. Ale to auto je o třídu níž, interiér, odhlučnění, podvozek a hlavně podstatně starší model. Radši nejdřív poradne vyzkoušej.
 ale spíš chci benzín kvůli práci,měl sem jí dost variabilní,takže nafta se hodila, teď se mě práce ustálila,takže....benzínových Giulií je málo,a nebo abych doplácel 100 000 za stejný auto a rok výroby a jen proto,že to je benzín?
  ale spíš chci benzín kvůli práci,měl sem jí dost variabilní,takže nafta se hodila, teď se mě práce ustálila,takže....benzínových Giulií je málo,a nebo abych doplácel 100 000 za stejný auto a rok výroby a jen proto,že to je benzín?   ....takže mě napadla giulietta no,ale už je to pasé. Třeba se najde někdo kdo  si to bude chtít vyměnit a nebo mi hold zůstane no
 ....takže mě napadla giulietta no,ale už je to pasé. Třeba se najde někdo kdo  si to bude chtít vyměnit a nebo mi hold zůstane no   nebo prodám. Každopádně jasný že Giulietta je níz,odhlučnění a komfort je jinde,to jsem s tím tak trochu počítal
  nebo prodám. Každopádně jasný že Giulietta je níz,odhlučnění a komfort je jinde,to jsem s tím tak trochu počítal

Tak snad ti tam zůstaly trysky ostřikovačů, protože ty se prodávají s celým ostřikovačem kolem 3500 za kus.sunic píše: 25.11.2020, stř 21:53 Lidi jsou fakt .urvy. Mi dneska nějakej dobrák urval obě krytky ostřiků světel.. sem zvědavej co mě to bude stát ty kousky plastů.

Ale i tak to s poštou nevyjde levněji než u té Giulie.
 Ale i tak to s poštou nevyjde levněji než u té Giulie.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host