Kupujeme AR Spider (916)...

Odpovědět
Sunshine 29

Re: Kupujeme AR Spider (916)...

Příspěvek od Sunshine 29 » 6.7.2026, pon 11:17

Ahoj všem, poohlížím se po něčem bez střechy na léto, nejdu po ničem konkrétním a narazil jsem na AR Spider 916, která se mi tedy dost líbí. Budget mám relativně nízko, takže koukám po motorizaci TS, názory na spolehlivost jsou různé, tak uvidíme. Neznáte někdo tohle auto? https://auto.bazos.cz/inzerat/220012543 ... ajitel.php

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 7.7.2026, úte 10:11

nejsem vůbec odborník na tenhle typ auta ale když vidím fotky a čtu "vozidlo je v originálním a původním stavu" tak to prostě není pravda.... spousta věcí v interiéru předělaných, dodělané bezpečnostní oblouky, celý středový panel je nějak podivně předělaný, sedačky buď přečalouněné nebo možná nejsou originál (nepoznám, ale takhle žluté se tam nedávaly), zadní vyvedení výfuku je taky nějaká kreativita atd.... jako někomu se to může líbit a třeba to i všechno funguje, ale těch změn je na autě opravdu hodně, řekl bych.

tím vůbec neříkám že to třeba není auto v dobrém stavu (cenu nehodnotím, netuším za kolik se tyhle auta prodávají)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)

Sunshine 29

Příspěvek od Sunshine 29 » 7.7.2026, úte 18:39

Kubas píše: 7.7.2026, úte 10:11 nejsem vůbec odborník na tenhle typ auta ale když vidím fotky a čtu "vozidlo je v originálním a původním stavu" tak to prostě není pravda.... spousta věcí v interiéru předělaných, dodělané bezpečnostní oblouky, celý středový panel je nějak podivně předělaný, sedačky buď přečalouněné nebo možná nejsou originál (nepoznám, ale takhle žluté se tam nedávaly), zadní vyvedení výfuku je taky nějaká kreativita atd.... jako někomu se to může líbit a třeba to i všechno funguje, ale těch změn je na autě opravdu hodně, řekl bych.

tím vůbec neříkám že to třeba není auto v dobrém stavu (cenu nehodnotím, netuším za kolik se tyhle auta prodávají)
Už jsem si těch rozdílů oproti originálu taky všiml, ty auta neznám a na první pohled to nevidím. Ale díky za potvrzení, tohle pouštím z hlavy 👍

Odpovědět

Zpět na „GTV/Spider 916“