já jsem nic z toho o čem píšeš na Bravu neřešil a to jsem najel 150.... holt smůla.... Reklamoval jsem akorát rosící se zadní světla a vlastně mi nefungovala aretace páček pod volantem tam mi to vyměnili.... jinak maximální pohoda....
jak píšeš, život jde dál :-)
Jinak já se chtěl včera podívat na ceny Fiatu 600 a po kliku na ceník to hodilo hlášku "soubor neexistuje".... takže u nich nic nového :-)
Fiat
Re: Fiat
Jo, ty jejich webovky a konfigurátory jsou boží...
Ta 600 ani nezačíná na velkých penězích. Až se mi zdá, že proti Grande Panda tam je dost malý rozdíl. Ale designově se mi ta Grande Panda líbí víc. S normálním interiérem, ne s tím držákem na mobil.
Jen trochu nechápu, proč jsou u všech ty linky v interiéru žlutý. Třeba u červenýho auta to vypadá dost divně.
Ta 600 ani nezačíná na velkých penězích. Až se mi zdá, že proti Grande Panda tam je dost malý rozdíl. Ale designově se mi ta Grande Panda líbí víc. S normálním interiérem, ne s tím držákem na mobil.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Re: Fiat
No, ono v té GP je myslím stejně místa jako v F600 a určitě se líp leze na zadní sedadla.... Prostě je to praktická krabice, zatímco F600 spíš stylovka, byť o půl třídy výš. Oboje jsou dobrý auta, každé v něčem jiném. Pro sebe bych bral 600, pokud bych vozil často děcka, tak určitě GP.
Ale v obou autech jsem jezdil a fakt příjemné.... I z pohledu pocitové kvality (jasně, levné materiály tam najdeš, ale celkový pocit velmi dobrý)
Ale v obou autech jsem jezdil a fakt příjemné.... I z pohledu pocitové kvality (jasně, levné materiály tam najdeš, ale celkový pocit velmi dobrý)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)