Giulia QV - Active Aero oprava
-
ondrasudoma
Giulia QV - Active Aero oprava
Čau, neřešili jste někdo opravu active auro (vysouvání splitteru) jinak než komplet výměnou? Občas mi to vyhodí chybu a splitter zůstane vysunutý. Po restartu ok. Jsou tam nějaké škrábance zespodu, žádné reálné poškození. Servis navrhuje jako řešení výměnu obou motorů + splitteru za cca 200 tis Kč + DPH. Dá se samozřejmě udělat na pojistku, ale je mi proti srsti měnit to celé a hlavně to po 3 měsících bude to samé, že jo... Nemáte někdo zkušenost s lepším řešením? Díky a ať to jezdí! 
Re: Giulia QV - Active Aero oprava
Cena za spliter mi príde dosť prestrelená, keď mi ho menili naposledy tak to bolo niečo málo cez 100t Kč. Menil som to kvoli jemnej búračke. :-)
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
-
ondrasudoma
Dal by se asi sehnat jinde trošku levněji, ale kromě několika drobných škrábanců mu nic neni. Tak nevidím důvod ho měnit, i když by to platila pojišťovna... no zkusím auto někdy zvednout a podívat se, co s tím je. Co jsem zatím studoval na jiných fórech, tak to nikdo moc nevyřešil a i po výměně to vyhazovalo chyby.
Všimnul jsem si, že to dělá hlavně, když je venku teplo 30 plus. Kolem 20 stupňů je vše ok...
Všimnul jsem si, že to dělá hlavně, když je venku teplo 30 plus. Kolem 20 stupňů je vše ok...
Mne to ostalo vysieť asi 2x ale raz sa to vrátilo samo a raz sme to zasunuli cez diagnostiku.
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
-
ondrasudoma
Mně se to zatím vždy vrátilo samo