Nemohu sloužit. Když jsem si auto vzal, budík ukazoval plnou. Ale nevím, kolik tam reálně bylo. Trip byl vynulovaný.Richie píše:jo..a ted nam rekni kolik to zralo doopravdy a ne podle toho co nam nakecal pocitac
Ve srovnání s "nehranatými"Alfami je to opravdu ošklivé auto.Richie píše:ale jinak to jsou jebky osklivy
NečekajErbreakz píše:Skúšal niekto z vás checknut rozdiel medzi spotrebou na PC a real na 147 JTD ? Mne ukazuje PC 4,9 a nechce sa mi cakat kym to zozerie plnu nadrz. Uvadzana spotreba je jazdou v "klobuku"
Nevěř tomu měřáku a plováku tolik. Je to jen orientační. U 146 mi z plné nádrže klesala ručička ukrutně pomalu a při dojezdu k první "paličce" najednou houpla poměrně rychle dolů. A navíc se to mění náklonem auta. Za 10 minut to snad tolik nemůže sežrat.Erbreakz píše:Nazdar kluci. Včera som po jazde (motor zohriaty na 80 stupňov) zastal na parkovisku, trochu hodil pokec s kamošom (tak 10 min.), zatiaľ čo auto stále vrčalo. Keď som si znovu sadol, zistil som, že mi nehorázne ubudlo z nafty (tak o jednu paličku/diel) zo stupnice. Je to normálne? 147 JTD 85kW powa
No na JTD 77kw od cca 5,4 az po meste vyse 10. Plyn na podlahe robi svoje, ale chystam sa k sarkanovi, tak potom aj menej, aj viac...Frlo píše:Ake mate spotreby pri akych jazdach na jtdckach?
Harous píše:Když vyberu dobrou cestu tak na 5.5 km pojedu i za 3 litry.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host