http://alfa-romeo-gtv.autobazar.eu/30-v ... 64683.html
Ked si spomenieme za kolko ju junak fabi aj s tatkom boli spolu do ovsista kupit vsak

potreboval minimalne 14mm podlozku aby sa nesuchal a to uz chytal zase kapotu takze jedine tam vojde origo 17" alfa disk s ET30
 potreboval minimalne 14mm podlozku aby sa nesuchal a to uz chytal zase kapotu takze jedine tam vojde origo 17" alfa disk s ET30

zacnem asi pouzivat bezpecnostne pasy .... asi to budem musiet aj havarijne poistit lebo asi casom aj dozadu pribudnu 4piestiky brzdice tak keby nahodou zo zadu niekto nestihne zareagovat
 zacnem asi pouzivat bezpecnostne pasy .... asi to budem musiet aj havarijne poistit lebo asi casom aj dozadu pribudnu 4piestiky brzdice tak keby nahodou zo zadu niekto nestihne zareagovat  

Kůrkyn píše:Protože nejlíp se jezdí bez brzd.
 stačí sundat včas nohu z plynu a podřadit a nepotřebuju takový brzdy- zbytečně váha navíc do neodpružených hmot
  stačí sundat včas nohu z plynu a podřadit a nepotřebuju takový brzdy- zbytečně váha navíc do neodpružených hmotTy deleny kotouce vypadaji luxusne...DonFabi píše:dnes mi doniesli predne brzdy na GTV 322x32mm
 Moje obvykla otazka - kolik vazi jeden tenhle delenej kotouc? Ty nedeleny 305 mm maji 8,1 kg, 330 mm neco kolem desiti. Tohle tipuju tak na 6 kg.
  Moje obvykla otazka - kolik vazi jeden tenhle delenej kotouc? Ty nedeleny 305 mm maji 8,1 kg, 330 mm neco kolem desiti. Tohle tipuju tak na 6 kg.
 zajtra sa budu nahadzovat tak budu foto aj na aute
 zajtra sa budu nahadzovat tak budu foto aj na aute 

neměl by jsi kod barvy?
 neměl by jsi kod barvy? 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host