Ty vole to nevím co bych musel dělat:-). Už takhle sme to cutovali v cca 120:-).hondzik píše:vlastnost.... Jen bacha na to, další level je zvedlý zadní kolo a po tečně ven

Ty vole to nevím co bych musel dělat:-). Už takhle sme to cutovali v cca 120:-).hondzik píše:vlastnost.... Jen bacha na to, další level je zvedlý zadní kolo a po tečně ven
Ja ji prostě miluju:-).Busso je super,ale žďímat zvučnej 4vál na limitu a snažit se z něj dostat to nejlepší je naprosto neuvěřitelně uspokojující.. sám rád že příchází zima,bo když vidím volnej a prázdnej kus asfaltu vypínám mozek(něco jako stabilizace..)..:-):-):-).zde. píše:super!
:-). Ještě 2 auta by se mi tam vešli..:-). Na jaře musím svoji pulku stodoly uklidit a třeba zmizí i ta hasičská stříkačka:-). To bude místo na 2+2+2+2 a další místo v záloze:-).crashta píše:Jsem ti zavazan...
Naprosto přesněDonFabi píše:skor mi prijdu ako 17" z GTV a tie maju ET30 pokial sa mylim tak ma oprav
Takže aspoň zdvihátka:-). Beztak musí vana dolu...hondzik píše:za 5t tě domů odtáhnu taky...
Souhlasím s ostatníma, neotvíral bych to. Za A to určitě pak bude na GO kliky, za B když to necháš, tak to vydrží. Tohle motor vyráběli tak půl hodiny po tom co co jim zvedli o třetinu platy a den předtím vyhrál AC Milán minimálně ligu mistrů. Třetí světovou přežijou šváby a Pivrncovo TSko, tvrdím to pořád
PetrGTV píše:No vzlhedem k tomu, že co jsi zatim otevřel, tam na tebe vypadli hovna, tak bych to nechal a žil dál v nevědomosti ...
Dobře... seru na to,nechám tam i to spojkuLadin 164V6 píše:![]()
Jinak bych do toho snad taky radsi nesahal, kdyz takhle funguje vyborne, Hondzik ma pravdu
"Tenhle motor vyráběli tak půl hodiny po tom co co jim zvedli o třetinu platy a den předtím vyhrál AC Milán minimálně ligu mistrů."
Dokavaď se destičky nedotýkaj nechat to tak... Případně pokud se obruč kotouče neoddělí od středu:-):-):-). Viděl jsem už různé funkční kombinace,a v některých případech bylo opravdu vidět skrz ktouč a to nebyli vrtaný...:-):-):-)Dallen píše:Chtel jsem menit brzdy. Kaslu to kdyz je to tak akorat zajety
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 1 host