Příspěvek
od Sgt. » 9.9.2011, pát 22:40
Takže po překonání potíží se zaměstnáním a relokací do nové firmy (kde doufám že vydržím) zbylo trochu času, peněz a nervů na Matyldu.
Došlo na při koupi avizované brzdy a na konec se ukázalo že je všechno jinak než řekli v Alfě v Brně. Jejich stanovisko bylo: přední jsou u konce života cca 5tisíc, zadní kotouče jsou OK a stačí vyměnit desky (neprodleně).
Nyní po ujetí cca 10tisíc a sundání jsou zadní kotouče po smrti ale zůstali mi skoro nové desky (neprodleně vyměněné) a přední kotouče jsou v pohodě a vydrželi by ještě jedny desky minimálně. No co už když bylo nakoupeno tak sou komplet vpředu i vzadu nové. Po dlouhém zkoumání trhu a rozmítání jsem nakonec zvolil obyčejné Brembo kotouče + Brembo desky předek i zadek, cena byla vzhledem k velikosti vcelku přijatelná (8300,- včetně DPH a dýška). No a když už byla na zvedáku, tak sem Martina přesvědčil aby mi vystříkal dutiny rezistýnem a kritická místa na podvozku nějakým tím bodysajrajtem.
BMW e39 525i M-paket -Herman
BMW e36 320i@141kw cabrio - Hans
R.I.P. AR 159 SW Ti 2,4 JTD-M 154kw - skurvená srno
R.I.P AR 159 SW 2,4 JTD-M 147kw - Matyldo dobře si je ochránila! EX AR 156 SW 1,9 JTD-M 110kw