Příspěvek
od Radar » 30.7.2010, pát 13:28
Tak jsem jel A1 v HR, A4 v SLO, A9 a A2 v A. Potkal jsem:
Chorvaty: Letos se nechovali jak hovada, ve Splitu v centru byly trochu agresivnější, ale furt lepší než Brňáci, kteří se snaží cizím ukázat, že mají taky velké město a veliká auta.
Holanďany: Pohodáři, před sebou i za sebou dlouhou štreku, všechno v klidu, hodně karavanů a člunů.
Poláky: V Chorvatsku je jich milion, celkem na pohodu, spíš u nich člověk očekává nějakou hovadinu z únavy, protože jsou to koneckonců chudí Slovani (jako my) a jedou to většinou v kuse. Ale kupodivu žádný exces se nekonal. (Neplatí pro Pšonky v kamionech, ti jsou s Rumunama svojí demnencí vyhlášeni po celé Evropě).
Čechy: v zahraničí na pohodu, jen doma (obzvlášť na D1) se z nich stávají vypatlaní degeni.
Rakušáky: Na pohodu, uhýbají, pokud vidí v zrcátku rychlejší auto, ve Vídni mají i pochopení pro cizince jezdící z pruhu do pruhu.
Němce: Jak já ty kurvy skopčácký od včerejška nemám rád, to se nedá vypovědět. Především vepře ve velkých luxusních autech. Po Chorvatsku jedou se staženou prdelí a když mám já na tacháku 140 a snažím se je předjet, začne mne školit a vlítne mi se svými 130 do pruhu. Takhle mne vyblokovaly a přibržďovaly Mercedes SLK, Audi A8 a jedno pětkové BMW nové řady. Zvlášť ten debil v Mercedesu to udělal třikrát. Vyblokoval, zpomalil, potom zrychlil a po pár km znovu. V autě dvě německá dvěstěkilová plešatá prasata, která z toho měla ohromnou radost.
Chudší Němci v rodinných autech s dětmi jsou v pohodě.
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4