Se budete teleportovat? Po D1 to vidím na dýl. Zvláště při pátku.Pietro píše:..... tam budeme v pátek okolo šesté, odjezd z Prahy plánujeme před čtvrtou odpoledne...
Za dvě hoďky se to dá udělat v hluboké noci v létě (vlastní zkušenost).
Se budete teleportovat? Po D1 to vidím na dýl. Zvláště při pátku.Pietro píše:..... tam budeme v pátek okolo šesté, odjezd z Prahy plánujeme před čtvrtou odpoledne...
dneska uz si ale vsimnes, kde je Rozvadov, ze???Slíma píše:... jen jsem si nevsiml, ze uz jsem v CR
no podle reguli jezdim ve mestech, na dalnici moc neDědekBV píše:Dle regulí pozemního provozu a za normálního provozu?
Rozvadov???crashta píše:dneska uz si ale vsimnes, kde je Rozvadov, ze???
My pojedeme buď v pátek ráno z Jičína nebo v pátek odpoledne z Prahy, podle toho jestli tam budu muset, což ještě nevím. Kdyby se Ti zachtělo jet už v pátek, tak bychom to mohli třeba nějak skloubit, z Jičína bych jel pořád po E442 dolů..speedy píše:tak já si budu muset v sobotu přivstat, abych byl z Jablonce v 10hod na místě určení kdesi na Moravě. Asi pojedu přes Hradec, brzo ráno v sobotu nebude provoz, většina lidí bude spát po pátečních diskotékách, takže by neměl být problém.
Prazaci v pravim nejezdej...Slíma píše:...kdyz mas vedle sebe v pravym Prazaka
Hele, já to nechám na tu sobotu. Vyrazim ráno, na silnicích bude klídek. Kdyžtak vyrazíš podle sebe, jak ti to vyhovuje. Já si v pátek aspon připravim věci a vypucuju autozde. píše:Tak to by asi nebyl problém. Jen jestli by Ti nevadilo že si musíš zaplatit nocleh navíc no. Taky by to chtělo vyjet nějak rozumě.. Do Brna to jsou tak tři hodiny a pak bych radši počítal ještě jednu než se tam dokodrcáme.
Zase když to má člověk dál tak si to víc užije. Já mám zase Drhleny u zadkuPetan píše:Kluci úplně jsem přehlídl, že jedete až od Jičína a Jablonce, to teda klobouk dolů, ale zase máte jistotu, že nebude pít žádnej druhák, tak jako normálně, co se nalévá Pražákůmale fakt klobouk dolů
Tak to jsme tři,co maj Drhleny u zadkuzde. píše:Zase když to má člověk dál tak si to víc užije. Já mám zase Drhleny u zadkuPetan píše:Kluci úplně jsem přehlídl, že jedete až od Jičína a Jablonce, to teda klobouk dolů, ale zase máte jistotu, že nebude pít žádnej druhák, tak jako normálně, co se nalévá Pražákůmale fakt klobouk dolů
(btw tenhle smajlík je fakt pecka)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host