Děkuji. Baterku snad zvladnuswoop01 píše: 26.3.2020, čtv 13:16 >levakbob88: Najdi baterku a pak jdi po nejtluscim cervenem kabelu a ten te dovede.

Děkuji. Baterku snad zvladnuswoop01 píše: 26.3.2020, čtv 13:16 >levakbob88: Najdi baterku a pak jdi po nejtluscim cervenem kabelu a ten te dovede.
děkuji za povzbuzeníedas píše: 26.3.2020, čtv 19:12 přeju hodně pevné nervy při jeho demontáži.... Jde to jedině zvrchu a protože je vzadu za motorem, budeš mít kolena otočená naopak, stehna otlačená až na kost :-). Proklel jsem celou Itálii od severu k jihu :-)... Doprdele, jestli já jsem jim nepřivolal ten koronasajrajt :-)
Zmysel to má, ale designovo sa to dá akceptovať asi jedne na čiernom aute...hno3 píše: 6.4.2020, pon 13:36 při dnešním mytí, leštění a přezouvání jsem zvládnul vyrobit a naistalovat takovou ochranu hrany blatníků a prahů po vzoru jak jsem to již v minulosti udělal na Giuliettě
Kompresné tlaky ste merali?Tomas8577 píše: 3.4.2020, pát 22:25 Z nalevaciho otvorů na olej se nekourilo. Dneska mi mechanik říkal že to turbo zkontrolovali. Ze měli i ty hadice odpojene a všechno suché. Sám mi říkal že vůbec netuší čím to může být. Toto prej ještě neviděl na tomto motoru. Už jsme přemýšleli nad druhým motorem. Teď se právě dělala ta hlava a na čtvrtém valci byli špatné ventily. Všechno se dalo nové a nic
Kost, nebo unibal.bisto89 píše: 22.4.2020, stř 17:23 Chlapi idem si k vám opäť pre radu už dlhšiu dobu riešim divný pazvuk po prechode nerovnosti zo zadnej nápravy je to ako keby taky tupý naraz neviete ako by sa dalo zistiť ci sú to tlmice pruziny( nevyzerajú že by boli prasknuté ako ste tu riešili mnohí) alebo niečo iné zo zadu tyčky stabilizátorov aj tie gumky co to cele držia tie stabiky to bolo menene aj tak to pretrváva.... Toto bude asi mimo tohoto ale dosť počuť aj ako keby také pukanie od stredovych stĺpikov ale to nemá podľa mňa s tým zadkom nič
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Google [Bot] a 2 hosti