)je od oleje...škoda ze neni dost mista na sundani te hadice at muzu za hridelku zkusit esli ma vuli ve vsech smerech
  )je od oleje...škoda ze neni dost mista na sundani te hadice at muzu za hridelku zkusit esli ma vuli ve vsech smerech  
swoop01 hned jak zjistim dam vedet

Kdyby někdo potřeboval poutko víčka lze ho vyrobit, stačí kus gumového pásku vystřihnout tvar podle staré gumy. Prorazit dirku na zavesný hříbek je to 5 mm. Ve víčku v uchycení gumy jsou zastrčený dva plastové kolíčky ty opatrně vytlačit. Do gumy provrtat 2 dírky 2mm nasadit zastrčit kolíčky a je hotovo. Zdar.rakonek píše: 30.8.2020, ned 18:08 Ahoj, poradíte někdo kde koupit takovéto poutko na kterém visí víčko nádrže ? Mam hp utržený a to je tak ho někde zapomenout. Diky za radu všem zúčastněným.

??
 ??

u 8V tam neni misto na povoleni.
 u 8V tam neni misto na povoleni. akurat se mi furt neozvali na ty repas turba...tak nechcu hned vyndavat ... sem očistil a mrknu zitra pojizde do prace jak to pribylo ..
 akurat se mi furt neozvali na ty repas turba...tak nechcu hned vyndavat ... sem očistil a mrknu zitra pojizde do prace jak to pribylo ..Je to mesic co jsme se dohadovali o kvalite noname krytu pod motor. Ted jsem menil olej takze byl duvod ho sundat, tak tady davam foto jak vypada na nizkem podvozku (kola 205/55R16) a jeho pruznost. O tom jestli je to smejd si muze konecne kazdy udelat svuj nazor z fotek (a jak jsem psal drive je tam 120tis km)romanc píše: 7.9.2020, pon 13:44 Kupoval jsem tento https://autodily.prodilnu.cz/kryt-motor ... 188-8.html, pár dir se musí navrtat vedle, ale jinak sedí krásně. Kryt se neláme, ale naopak se jen ohne takže jakékoli drhnuti po zemi je naprosto v pohode.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti