Zazil som panka, bohatsi clovek a kupil si novu 166 3,0 v6 a doteraz ju ma, druhe auto ma breru 3,2 a nic ineho nechce a uz vobec ne dizel... a ked mame alternativu v podobe LPG? CNG? Hybrid. Ale zase cim menej nas bude na LPG, tym menej bude stat zaujimam tuto polozku zdanit vacsou danou...
Na sluzobke som mal hybridny Yaris a tiez nebol zly. Bavilo ma ist na elektriku za chodcami a odrazu preslapnut plyn aby nastartoval a zavrcal motor

Suhlasim s tebou Danni, ja som len za prvy rok co som mal plyn v C5 spravil 27 000, druhy rok 22 000km, cize na plyne ma to vyslo cca 2500-2600 € a na benzine by to bolo kolko? 4000-4100€? pri to cene 1,25€ za liter benzinu... na diesel by to bolo cca pri spotrebe 5,5litra a cene 1,05 - 2829€ a to by som musel setrit uz na turbo, vstreky, dvojhmotu, DPF... sorry ale nie, mna nebavi peniaze tlacit do pasiv. Aktiva su podstatne zaujimavejsie
Najvacsia vyhra je novy hybrid na LPG, takto ma to kolega a v prepocte robi cca 4€/100km

No nic ale je to nikdy nekonciaca debata, dakto na dizel neda dopustit... niekto LPG ci benzin. Kazdy neh si kupi to co chce aspon to na cestach je zaujimavejsia