Na letišti bylo suprový

Ale to vedro na letišti bylo pekelný a tak jsme museli odjet na Mácháč dřív...se schladit..

A díky Venco za Oldu..byl to zážitek

Za rok!!!
jedno video pro Tebe - Spider Veloce 2.0, 93kw - Olda Timr v akci: https://www.facebook.com/photo.php?v=50 ... 5656232927kravitzUL píše:Tak až teď jsem dorazil domu.
A musim říct že alfisti nezklamali..je vidět že v nás to cuore sportivo jeMoc mě to bavilo a i já se nakonec vyřádil ve svém Oldovi..udělal několik výměn za GTA apod
![]()
Ale hlavně všem moc děkuju za účast a super atmosféru, kterou jsme si užívali. A taky Jirkovi a autoscanu za pomoc na organizaci..takovou akci bych sám nikdy nemohl ukočírovat. A dokonce mi bylo řečeno, že jste se postarali o rekord alfa srazů v ČR (já osobně žádný neznám), kdy já napočítal 105-110 alfic. Jen na letišti bylo přihlášeno 82.. dalších 6 bylo organizačních...3 dorazili na chvilku a okolo 10-15 jich zůstalo v kempu a to nepočítám alfisty motorkářeČísla jsem nikdy neřešil, ale tohle jsem vážně nečekal a neni pak divu, že nám poprvé ani nestačil kemp
, který byl už tak díky neskutečnému počasí nabitý jako nikdy.
Byl to boj na letišti v té sahaře a doufám, že nebyla celková úmrtnost tak velká .. zatim vím o 3 - Pavli, A.J. Michal na zpáteční cestě a Had v boji. Tak doufám, že vám to dopane co nej![]()
Ale hlavně jste mě přesvědčili, že opravdu takový sraz je potřeba a tak zase příští rok při drhnutí pneuA příště už budem zase o něco chytřejší, určitě bude prostor na pár retuší.
já točil vše co bylo předemnou, takže Gio ve sprintu má smůlu, protože hned po startu se zařadil za měkravitzUL píše:ani nevim, že jsi mě točil... dobrýNo to bylo zahřívací, pak to jelo a roztočil jsem ho tam pak pěkně několikrát..co mi mastné ruce na lakovaném volantu dovolili
, ale taky svědomí
Alě někdo mě tam pak točil, jak ho točim..jen nevim kdo..
Popravdě řečeno jsem byl překvapenej, že jsem s GTA dokázal udělat třetí čas a ještě víc mě překvapilo, že GTA vyhrálo celkově. myslím si že trať mnohem více vyhovovala lehčím Twin spárkům a úplně nejlépe Giovu Mitu. Bylo to o gumách a váze na předku, nejlepší čas se dal teoreticky zajet v prvních kolech, ale to jsem třeba já netrefil kudy jetRV147 píše:Sraz paráda, organizace super. Jen mě překvapilo jak ten beton klouže. Na okruhu jsem se trápil, trať super, jen to chtělo měkký gumy dopředu, Fulda dobrý, vydrží, ale na tohle není. I když 4 místo absolutně mezi tolika GTA zas tak špatný nebylo. Sprint 8-mej, holt reakce starce..Díky moc za sraz. Nakonec jsem byl rád, že jsem jel 147-mou, dokázal jsem si, že jsem to s předokolkou úplně nezapomněl. I to jídlo nebylo špatný. Mácháč už jsem pak nejel, i když jsem chtěl...
alfa mirek píše:k tomuto srazu neni co dodat akorat podekovat jen toho jagra bylo nako maloooooo,jinak super.super![]()
podle mě si byl nejrychlejší s časem 75sRafing GTA píše:Už jsou někde výsledky z měřených kol na letišti? Na autoscan.cz nic není....nebo nevyfotil někdo ty výsledkový listiny?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host