P.S. shodou okolnosti jsem v tescu byl, kdyz forza odjizdel a zadny dramaticky zazitek z toho nemam

ale jestli se fakt otocil kolem sloupu... [-o<

F.a.n.o píše:Tu alfu s Carabinieri nebo jak se to pise jsem videl vcera v Brne v Kr.Polackym Tescu, tocil se tam kolem sloupu, piskaly gumy a pak vystrelilJako to auto za to nemuze, kdo ho ridi...
z ceho tak soudis? jel rychleji nez ty?mike 147 píše:Tímto bych chtěl pozdravit černou 147 GTa s nápisem Carabinieri na bocích co se za mnou dnes držela od Brna na Svitavy..Většího blba jsem dlouho nepotkal..................
Však jsem psal FWDA.J.Michal píše:GTA ma nahon na predel, asi to bral pres rucku
forza156 píše:![]()
![]()
![]()
Tímto se omlouvám za předjetí mika 147 a celé koloně aut,který se táhli jak smrádek za náklaďákem s pískem.
Tímto se omlovám i panu Fano,kterého jsem zřejmě tímto krouživým manévrem vylekal,kde díky povrchu parkingu stačí jet do zatáčky trošičku rychleji a začnou pískat gumy.
tak jestli nezablikal, tak to musel byt blb opravdu maximalni...mike 147 píše:kdybych jel sám tak bych to taky bral v proti směru,ale bohužel to nešlo tak sem se musel sunout svinským krokem noAuto mi bylo odněkud povědomí,ale když nikdo nepozdravil tak sem se o tebe dál nezajímal.Takže příště se nestiď a zablikej
.myc155 píše:hele, tak vona to nejni zadna prdel...
ty si tu vocihnes, ze je in* cilena kritika / zesmesnovani kde-ceho, tak se chces blejsknout se svou troskou do mlyna a -jak se tak rika- utuzit kolektiv. jenze jsi dost napicu vybalancoval pomer real/fikce a ted cumis do monitoru jak tri na pet, ze se ti tu s potencialne potrefenym rozjizdi jakasi konfrontace. pochopitelne jsi z toho uplne v hajzlu, bo tuneri, ani koncernisti tu prece nikdy nic nerozporovali, takze zmena strategie od sameho zakladu je evidentni, bo ta tva uz nese trhliny rozmeru chicxulubskeho kráteru a zkusis to holt nejak zveletocovat*.![]()
tady uz jsi ve vyssim levelu, v tomhle by se zamotal mozna i ajskulmen. osobne bych ted zkusil zapomenout na nejake coby-kdyby a jak bych to z prazdnym autem resil stejne, a asi bych radeji couvnul zpatky k teorii riskantniho predjizdeni.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti