jo tohle říkali policajti taky když kamarád vlítnul s autem do pole když se vyhejbal srnce, takhle mu za to napálili pokutu za nepřizpůsobení jízdy podmínkám okolíLekarnicka píše: 14.9.2018, pát 09:29 To říkám stále, že je lepší trefit zvíře (sice mám zvířata rád ale...), než strhnout volant a trefit strom![]()
No, zní to hnusně ale prostě strhnout volant doprava může znamenat řidičovu či spolujezdcovu smrt a je lepší trefit zvíře ( někde na netu tohle téma byl výzkum a máš největší šanci na přežití pokud trefíš zvíře). Už jen proto, že A) Stromy B) Příkop který tě může hodit na střechu, která je nejslabší co se bezpečnosti týče. Jinak ano záleží vždy na člověku jak se vyrovná s takovouhle stresovou situací...romanc píše: 14.9.2018, pát 12:55 Jestli je lepsi trefit zvire je otazkou toho o jaky jde. A navic pokud uz nekdo takovou zkusenost nemel driv a nevi co presne delat tak proste bud strhne volant na spatnou stranu a nebo zacne brzdit.
Ja kdyz jsem srazil srnku v 90km/h v citroenu saxo tak jedina skoda bylo zarazeny svetlo a plastova krytka pod nim (celkova cena 2,5tis), ale bylo to taky tim, ze jsem volant spravne strhnul doprava (odkud vyskocila a bezela doleva) a trefil jsem ji "jen" do konce zadku a nohou. Sice jsem vyjel za krajnici a male spadnul do prikopu ale to jsem vybral. Jenomze vysvetli nekomu co ma presne udelat v tech 1-2 vterinach kdyz to nikdy nezazil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti