Co taky jiného by se člověk na takové akci měl naučit než nějaký nový způsob přípravy těstovin, ne?robert37 píše:Letošní účast vozů na Viva Italia byla oproti loňsku drobet slabší, ale i tak to jistě stálo za to. Rád jsem poznal dva správný kluky Kubase a Kleofáše a jejich partnerky. Kleofášovi chci ještě tímto poděkovat zav GTA
a za "objevení" mi Pesta
. Mimochodem, špagety se právě vaří a pesto už je připravené ve sklenici
To jsem rád, že ti chutnalo. Až se ti to omrzí se špagetami, tak je to moc dobré i s cous-cousem, čerstvými cherry rajčaty a čerstvou mozarellourobert37 píše:Letošní účast vozů na Viva Italia byla oproti loňsku drobet slabší, ale i tak to jistě stálo za to. Rád jsem poznal dva správný kluky Kubase a Kleofáše a jejich partnerky. Kleofášovi chci ještě tímto poděkovat zav GTA
a za "objevení" mi Pesta
. Mimochodem, špagety se právě vaří a pesto už je připravené ve sklenici
no jasne...dal jsem si to primo v te slavne hospode v Kerskurobert37 píše:Tak jsem si dnes po dvou dnech "talošské kuchyně" zašel na pořádnou českou kuchyni. Dršťková a Gulášek a k tomu Budvar 12![]()
Jo jo: Ital nezná ten zázrak a tak mu chátrá těěěělo, ....![]()
Jen tak mimochodem, už jste někdo baštil kance (může být i hovězí, či prase) na šípkové omáčce?
Já to bohužel nepošlu, bo se mi vybila baterka ve foťáku a nabíječku mám v Rakousích [-o<Kubas píše:Roberte, pošleš taky přes "uložto.cz" nějaký fotky nebo mám pro článek použít ty co mám za sebe a Jirku? (nemyslím, že bych jich měl málo, ale třeba se u tebe taky najde nějaká pěkná fotka kterou bych použil....). díky za info, ať na tom můžu začít dělat....
V pohodě, s Kleofášem jsme toho nasekali dost, takže to zvládnem i sami...robert37 píše:Já to bohužel nepošlu, bo se mi vybila baterka ve foťáku a nabíječku mám v Rakousích [-o<Kubas píše:Roberte, pošleš taky přes "uložto.cz" nějaký fotky nebo mám pro článek použít ty co mám za sebe a Jirku? (nemyslím, že bych jich měl málo, ale třeba se u tebe taky najde nějaká pěkná fotka kterou bych použil....). díky za info, ať na tom můžu začít dělat....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti