JP159 píše:No vidím,že jsem tady trochu rozvířil hladinu s tou zahrádkou. Omlouvám se jestli se to někoho dotklo ,ale nemyslel jsem to zle.Jenom jsem vyjádřil svuj názor na věc. Představa jakékoliv Alfy Romeo s naloženou zahrádkou a táhnoucí naložený vozík se sádrokartonem, suťí a cementem je pro mě prostě nepřijatelná.Je jedno jestli jde o novou a nebo ojetou Alfu.Prostě si myslím ,že tohle by žádný skutečný Alfista přeci svojí Alfě nemohl neudělat.
Vzhledem k tomu že zrovna zgruntu přestavuju rodinej domek (zbyli jen obvodový zdi), tak mi přijde že mluvíš celkem scestně .... při nákupu materiálu už máš většinou dopravu grátis a ikdyby ne a nakoupíš materiálu za 100.000,- a doprava vyjde na 2000, tak se mi vůbec nevyplatí připojovat káru za auto, s odvozem suti je to to samý, když mně plnej kontainer stojí 700,- tak to nepotáhnu na 10x za autem.
druhá věc je že designově pěkně zpracovaná rakev alfě celkem sluší a když jedu na snowboard tak je pěkný když mezi těma německejma traktorama na parkovišti stojí alfička.