Já je tady u nás v auto prodejně ty stejné jak na Aukru mužu mít za rovných 1800kč měl jsem tu sadu INA na Fiatu Coupe 16Vt Turbo, jinak na Coupe stály 1050kč a v pohodě...

Mates auto to dělá za 5500 i s pracípaiu píše:zdravim. chtel bych to to tema trošku oživit, jelikož mam pomalu šest let po vymene rozvodu a najeto 58000 po vymene, jž by bylo na čase vymena, chystam se za mesic na dovču (3000 km cesta tam a spet) tak bych nechtel ryskovat, minula vymena probehla ve fiatu v jihlave a stalo mi peknej balik(15000), byla tam rozvodova sada+ pumpa a řemenica draškovejho řemene (cestou na dilnu se mi rozsypalo, prej že jsem mnel velke štestí že mi nelezlo k rozvodum) teť se chci zeptat co koupit a kde menit?
Chces je menit ?kosny666 píše: 24.6.2020, stř 19:01 Jak jste tady rozebirali narocnost operace ? Jak to posoudite v porovnani s rozvody na vw 1.9tdi 81kw ?
Preventivně chci, jelikož klasicky nevíš kdy byli dělané... auto jsem nedávno koupil a předchozí majitel autům velmi rozuměl, ani nevěděl co to jsou rozvody
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti