ta vypadám každý ráno, když vylezu před barákRV147 píše:Petr 147: Konečně novej supr. avatar, na toho šklebícího se strejdu z Top gearu už se nedalo dívat. Navíc jsem pomalu začínal věřit, že tak vypadáš..

třeba tohle + kontejner má do mega hóóódně daleko a je nové. a vovovo vo tom to jemara.k píše:Tak u nás nebo v Dojčlandu taky neni marnej výběr.Do mega se lehce jetý najde.

čti co jsem psal dříve... žádné clo, žádné DPH....
 čti co jsem psal dříve... žádné clo, žádné DPH.... tahá z USA auta, ale jetá, případně díly pro staré muscle cars. Pokud nejdou hodit na veteránské značky, tak si právě zaplatí tuto službu a nechají auto zaregistrované v USA s jejich značkami.
  tahá z USA auta, ale jetá, případně díly pro staré muscle cars. Pokud nejdou hodit na veteránské značky, tak si právě zaplatí tuto službu a nechají auto zaregistrované v USA s jejich značkami.
 Pokud je budeš mít na americe, tak se na to vykašlou, protože vědí, že není co lustrovat v evidencích
  Pokud je budeš mít na americe, tak se na to vykašlou, protože vědí, že není co lustrovat v evidencích  

že se stejně nedomluvějtuta146 píše:Když je dáš na Feldu tak asi joPokud je budeš mít na americe, tak se na to vykašlou, protože vědí, že není co lustrovat v evidencích

+1elbandito píše:Já myslim, že českej policajt americký auto s US značkama nezastaví už jenom proto, že by jeho řidiči neuměl říct ani dobrý den

jinak jde opravdu o lustrace, odkládají to i obecní úřady, protože jestli si někdo myslí, že za fotku z úsekového radaru někdo píše do Orlanda, tak to opravdu ne
  jinak jde opravdu o lustrace, odkládají to i obecní úřady, protože jestli si někdo myslí, že za fotku z úsekového radaru někdo píše do Orlanda, tak to opravdu ne   

K tomu US nebo slovenský řidičák a máš po polovině starostí
 K tomu US nebo slovenský řidičák a máš po polovině starostí  

(exteriér i interiér), těsně za ním Challenger
 (exteriér i interiér), těsně za ním Challenger  (exteriér, interiér se mi moc nelíbí) a hodně hodně daleko Mustang
 (exteriér, interiér se mi moc nelíbí) a hodně hodně daleko Mustang  (exteriér ještě docela jde, ale z interiéru bych blil). Ale jak ty káry jezděj fakt netuším
 (exteriér ještě docela jde, ale z interiéru bych blil). Ale jak ty káry jezděj fakt netuším 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host