, ale máš už objednáno, tak nebudem kazit kšefty
 , ale máš už objednáno, tak nebudem kazit kšeftyjinak s muzikou máš pravdu, já když to na rychlo spočítám cca 130t ( teď mě napadá a to není všechno )

že se panáček ani nepoclubil fotkama, nebo jsem to někde propásl?Franik píše:Já si pro jistotu koupil novější Alfynku, no a mam ji tejden a uz dostala novej olej, natřený třmeny brzd, a celopeči na karoserii.

tuta146 píše:Dolil jsem 0,5l Selénie
 znám
  známkdo sleduje v diskuzi muj vuz a trochu prodej aut zde na foru tak jiz videl kdo ne tak ma smulu. bohuzel jeste nebyl cas zaslat novou kartu vozu.speedy píše:že se panáček ani nepoclubil fotkama, nebo jsem to někde propásl?Franik píše:Já si pro jistotu koupil novější Alfynku, no a mam ji tejden a uz dostala novej olej, natřený třmeny brzd, a celopeči na karoserii.
pán je navenek chudáček jinak pracháček co?

ja som dneska prezuvala z letnych na zimne...cez zimu na nej nebudem nejak extra vela behat...takze take vacsie upravy su nachystane na jar
  ja som dneska prezuvala z letnych na zimne...cez zimu na nej nebudem nejak extra vela behat...takze take vacsie upravy su nachystane na jar  

A asi mi huci spojkovy lozisko (Valeo po 15tkm
  A asi mi huci spojkovy lozisko (Valeo po 15tkm   ), ale divny je ze jen pri horkym motoru, za studena je to OK (???).
 ), ale divny je ze jen pri horkym motoru, za studena je to OK (???).
Ladin 164V6 píše:Vcera jsem tu devku vzal na foceni, a objednal ve Fiatu gumovy koleno k sani, uz ho mam takovy pred rozsypanim... Pani nejdriv rikala ze to bude za 580,-, pak mi volala ze 1150,-A asi mi huci spojkovy lozisko (Valeo po 15tkm

Ladin164 :Skoda,ze jsi se tady nejak nezminil,ze schanis koleno na sani.Delam ve fabrice,kde delame veskery hadice a ruzny prumery a tvary,tlakove i normalni,bych tam urcite neco vystrachal.Ladin 164V6 píše:Vcera jsem tu devku vzal na foceni, a objednal ve Fiatu gumovy koleno k sani, uz ho mam takovy pred rozsypanim... Pani nejdriv rikala ze to bude za 580,-, pak mi volala ze 1150,-A asi mi huci spojkovy lozisko (Valeo po 15tkm

Jelikož tyto věci a daleko víc už mám za sebou a takže si už můžu dovolit ten luxus zkulturňovat si ozón ve vozidle.Radar píše: Koupil jsem všechny nové kotouče vod ňákýho Bremba (Starline je už pro mne moc vysoká třída), destičky vod ATEho, nový lanovody (bych mohl v zimě opět spokojeně ručňobrzdit) a nezbylo mi ani na ten pitomej vanilkovej stromek.
Takže Forzoj tiše závidim a na ňákým srazu mu budu závistivě oňuchávat auto. Mě tam bude smrdět zase jenom Cohiba http://www.cohiba-doutniky.cz/98,cohiba ... s-3ks.html

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host