Dneska jsem koupil 4x od FEBI, tak uvidím. Pokud máš nějaký "silnější" tak do nich půjdu. Zjistil jsem že Powerflex je začal dělat pod č. PFF1-603, popřemýšlím do budoucna.Kůrkyn píše:tak to lupání může dělat ojnička stabilizátoru, jak je provlečená v rameni. Kdyžtak můžu poslat gumy, co vydrží dýl než měsíc.
Tlumice asi Kayaba,ale ty jsou mnohokrát dražší než Monroe,a ty jsou taky dobrý a podle mě dostačujou,mám je taky,já jsem dával ramena od RTS,druhý nejvetší výrobce v Evropě,vyšly na pár korun a když jsem teďka měnil horní uložení,nemohl jsem je ani stlačit dolů.Tyčky od TRW,od Teknorotu mi za chvíli praskly.Ale co dáš,je na tobě,je spousta značek.Hodně štěstí.Lord píše:no podle me by to chtelo i tlumice, to se ale uvidi.
jo a jeste jakou znacku ramen a tlumicu vzit?
RTS,TRW je klasika,VEMA,ATE,MOOG,je to o ceně,MOOG jsou dražší,ale vydrží hodně čep,je jak beton,ani s nim nejde skoro pohnout,taky jsem je tam měl a čep vydržel přes 100 tis,a ještě byl dobrej,když jsem dával RTS,měnil jsem na nich jen 2x silenty,teďka už se mi s tim nechtělo crcat a vim,že by ten čep stejně za chvili odešel,na těch našich tankodromech :-)Lord píše:diky a nejake doporuceni na ramena?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti