A teď, kdy a za kolik bude na prodej?

Koukám že toho máme společnýhoKolbik píše: 29.5.2017, pon 22:36 Tak uz mame na hrbu skoro 280tkm a zacit zadny problem (tuk tuk). Pomalu uz se sice zacinaji ozyvat spodni ramena, ale maji uz pres 120tkm (kupoval sem TRW), takze na to maji narok. Jinak vsechno cajk. Nedavno sem zas menil olej + vsechny filtry. Taky sem si pujcil na vikend Puzzi od Karcheru a poradne vypucoval sedacky a vsechno calouneni. Auto vypadalo, ze je celkem cisty, ale i tak z toho tekla spina proudem. Hlavne z ridicovy sedacky. Pujcovne 500Kc na vikend plus Carpet cleaner od Valetpro a slo to jako po masle. Auto ted voni jako bych ho vyndal z pracky.
Ted o vikendu sem menil ochranne folie na zadnich dverich. Doporucuju Oraguard, je to nejspis to same co tam bylo, metr stoji 300-350Kc a nadelate z toho dily na 20aut. Konce prahu pred zadnim kolem byly uz dost omlacene, takze sem je nechal striknout. Vypada to jako nove, ta cerna barva je pecka kdyz je to nalesteny. Hluboka jak studna.
Pristi tyden bude nalakovane origo Ti prahy, ktere sem koupil jednak kvuli tomu, ze sem je proste chtel a hlavne kvuli ochrane tech prahu proti sutrum. Preci jen plast rezivet nezacne a laknout se to da vzdycky. Jen uchyceni je na prd, protoze Ticka maji origo diry v prazich, kam se ty nastavce nacvaknou a daji se i dobre sundavat vysunutim do strany. Tady to budu muset vyresit nejak alternativne, protoze vrtat do toho nehodlam. Navic udelat si mustr na diry neni vubec lehky, neni to podle ceho, pres prahy si znacku neudelate a kdyz se to vyvrta o 0,5cm blbe, tak uz to zavani fusem a prah bude blve licovat. Uz to mam ale vymysleny, tak sem pak dam nejaky foto.
Kód: Vybrat vše
https://www.lifo.cz/digitalni-tisk/laminace/monomericka-laminace/oraguard-200.html
Také jsem z Prahy , klidně bych se k vám připojilKolbik píše: 30.5.2017, úte 23:09 Speedy: Moje prevodovka zatim ok. Jinak ja sem z Prahe, ale jezdim denne do Hodkovic, takze se muzem nekdy tam u vas na severu potkat a pokecat.
Flipshide: Folii sem kupoval zde:
http://www.top-autofolie.cz/ochranna-fo ... -126cm.htm
a za 2dny byla doma. Jinak je fakt, ze za zivotnost spodnich ramen sem horni menil dvakrat, nastesti stoji taky polovinu. Ty spodni by uz taky mohly konecne trochu zlevnit. Defacto furt kolem 4000 za trw nebo lemforder.
Btw. jakym zpusobem se pridelavaji ry prahy od Novitecu? Origo otvory maji ty otvory sundavaci, ale ja do servisu stejne nejezdim, tak je mi to fuk, ale jinak chapu.
To nejsem vůbec proti, tak si dáme vědětKolbik píše: 30.5.2017, úte 23:09 Speedy: Moje prevodovka zatim ok. Jinak ja sem z Prahe, ale jezdim denne do Hodkovic, takze se muzem nekdy tam u vas na severu potkat a pokecat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host