Můžeš mi poslat nějakej odkaz a info? Já pochybuju, že by do snu českých rodin dávali bradaviceWocass píše: Ty nevíš, že policejní vozi měří rychlost i za jízdy? a novější dokonce do všech směrů a zvládají měřit i auto za sebou.

Můžeš mi poslat nějakej odkaz a info? Já pochybuju, že by do snu českých rodin dávali bradaviceWocass píše: Ty nevíš, že policejní vozi měří rychlost i za jízdy? a novější dokonce do všech směrů a zvládají měřit i auto za sebou.
Tady si přeci na Alfistech ne? Pro ty přeci nějaký trapný omezení rychlosti neplatí. Můžou jezdit jak uznají za vhodné, selský Alfistický rozum je totiž nadžazený zákonům a vyhláškám. A když náhodou zasáhne PČR tak jsou to kokoti kteří je omezují a zdržují. Co kdyby přece vezli manželku do porodnice...Wocass píše:Tak už mi konečně vysvětlete, jak zdržujou provoz, když jedou 80, tam kde je 80?
Manželka tam musí v pondělí zajít. Jde o : Ten kdo nenavštěvoval psí kursy, musí zajít na toto školení. Pak budeme platit městu namísto 90eur ročně platit jen 30. nevím, co by se stalo, když bychom se psem na´ten kurs nedošli. Problém možná bude, že se jedná o ruského boloňského psíka.glassonion píše:To Roberto 37...tohle by nevymyslel ani ten Kafka, jak vidno rakusaci maji porad potencial k prekvapovani..jeden dotaz..pokud amt sezna, ze vaseho psa nezvladate to vam ho seberou? Anebo dostanes flastr, anebo povinne skoleni, samozrejme placene, od psiho instruktora? Tohle muze mit jeste zajimavy pokracovani.....
Myslíš, že zatáčku kterou dá AR 146 ve 160km/h by S60R nedalo třeba ve 120?Jakub_mt píše:...ubral až pred zákrutou, ktorou som ja musel rozbehnutý prejsť 160.
...Nedajbože ak príde zákruta, tú asi volvo po predbiehaní vysoko nad 100km/h nerozchodí
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti