Recara k sežrání...

Místa pro řidiče víc než v Giuliettě...
No ale když už řešíš jen barvu, tak modrou. Na žlutou serou mouchy

J hlavně jsem za 450km po dálnici neměl problém s předjetím, v kombinaci s xenony je to čistič levýho pruhu, nikdy nebylo potřeba třeba i jen bliknout, z velké dálky všichni uhýbali. Ono to není dost poznat, co se to řítí, oproti běžné Astře je to přidřeplý k zemi. Viděl jsem dost překvapených tváří, co je to vlastně předjíždíPetrGTV píše:v tý žlutý vypadá cool
a jel jsi v tom už?Adamsquare píše:...bych nebyl úplně OT, tak to samé je u Insignie. Auto se mi líbí, i když je to ještě větší tank než 159. Ale chce to V6 OPC. V nějakým dýchavičnym dvoulitru vůbec...
To jsou Sabelty, né RecaraHonza R. píše:Přístrojovka v Mitu má alespoň nápad, geometricky čistý tvary, kulatý výdechy a celkově je přehlednější.
Recara k sežrání...
Místa pro řidiče víc než v Giuliettě...
No ale když už řešíš jen barvu, tak modrou. Na žlutou serou mouchy
Honza R. píše:
Honza R. píše:A když to lesklý stříbrný na volantu není kov, co to teda je?
Tak já mám levý loket opřený o dveře a jedním prstem držím volant v relaxační poloze 8 hod, někdy dokonce i 7 hod. A samozřejmě do zatáček vyřazuju, jak jinakPetr147 píše:na tuto část volantu sahám, jenom když parkuju![]()
a co sem dáváš minulou generaci?Dallen píše:Tak ta žlutá je o dost lepší a navíc je to u malého auta do města přijatelné (pro babu) než u nejvýkonější verze.
edit: Tady je kvalitnější foto, barva jak z palety v malování![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů