PetrGTV píše:V obotu jsem večer najedl, dal si kafe, grog a uplně mě to položilo, tak jsem se rozhodl, si dát "dvacet" a pak zopakovat páteční smršť - usnul jsem, vzbudil se ve 4 ráno a jel dom, protože vy byste dřív jak v 9 nevstali

PetrGTV píše:V obotu jsem večer najedl, dal si kafe, grog a uplně mě to položilo, tak jsem se rozhodl, si dát "dvacet" a pak zopakovat páteční smršť - usnul jsem, vzbudil se ve 4 ráno a jel dom, protože vy byste dřív jak v 9 nevstali
jestrab zrovna teda asi nee, ale treba sokolum bylo namereno pri stremhlavym letu az tech onech magickych 400km/hBruk píše:Jak tam těm děckam valil do hlavy, že jestřáb lítá přes 400 km/h no raději jsme šli
Gionardi píše:dokopy 123 car prostě parada - každopadně příští rok to zase posunem - ať je tepleji - diky všem - kteří přiložili ruku k dílu, přispěli, - - všem ostatním za to že přijeli a snad se všem líbilo...
Specialni dik MiCash, Alah, Fero, Shandor s Entermusic za kompletní vedení akce, CoolMan za dodávku - BP autosport za vynikající makrely, Ferrari baru za zázemí a vše kolem akce, Hotel Montenegro*** za skvělé prostředí a stravu.
Máš havarijní pojištění ne?perry69 píše:Bylo to v nějaké levotočivé zatáčce tak ve 2/3 cesty. Zítra to vezu opravit. 600 rovnání a pak barva. Tak snad se vejdu do 2500. V servise mi řekli, ze jestli tam nebyla cedule, tak to mám nafotit a poslat na pojistovnu, jenže cesta me vyjde na ranec a výsledek nejistej...
Cestou necestou polem nepolemforza156 píše:Máš naprd reflexy když to hrkáš dírama
Přesně vim, kde to bylo. Jsem vepředu jenom viděl obrovskej cákanec vody a říkal jsem si, že jsi to asi trefil ty. Klika, že přede mnou jel Mycák kterej přibrzdil a prokličkoval to, takže jsem následoval jeho příkladu. Jinak bych tam taky zahučel. Neuvěřitelný krátery tam byly.perry69 píše:Jsem asi jedině kdo dojel domů nasranej...![]()
*zde. píše:pomalu
Není problém... Sme v CR a tady jsou češi. Tzn. ze lidi nejsou schopni se dohodnout a zaplatit napr Kamen dopředu. Kdo by něco pro takovy lidi delal? Pulka by rekla pojedu, ale pak by si nechtěla "nicit" sve milacky a prijela by jen na kukacku, nemluve o hnusnem počasí. Myslim ze Gio drzi v CR nejvyšší latku co se tyce megaakci (jasne, pak sou tu komorni srazky, ale o tech tu nepises).BotasITC píše:A teď si mě klidně sežerte...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů