Škoda, že neměl v oleji bishopa, by se aspoň ověřilo jestli ty opičí kapky v praxi fungujou a třeba by to zachránilyJakub_mt píše:Držím palce, ale ak toto neschytala kl'uka tak tu máme ďalšie nesmrtel'né TSko.

Škoda, že neměl v oleji bishopa, by se aspoň ověřilo jestli ty opičí kapky v praxi fungujou a třeba by to zachránilyJakub_mt píše:Držím palce, ale ak toto neschytala kl'uka tak tu máme ďalšie nesmrtel'né TSko.

Jo diky ted jsem mu psal tak uvidim dik ... jinak o nejakych srazech na morave a slezku nevite nekdo?.myc155 píše:sorry, to byl Franik, vraniky ma pedro...
 Projdi si základní kostru tohoto fora a tam píš jednotlivé dorazy. Nechápu, že ty uplně od věci číčoviny jebeš do uživatelského vlákna o konkrétním autě.
  Projdi si základní kostru tohoto fora a tam píš jednotlivé dorazy. Nechápu, že ty uplně od věci číčoviny jebeš do uživatelského vlákna o konkrétním autě.  

Každopádně se divím, že jsi jí poslal do světa...
 Každopádně se divím, že jsi jí poslal do světa... 

. O většině rizik tohoto auta vím, ale jsem do něj tvrdohlavě zahleděn a budu mu dávat svou důvěru tak dlouho, dokud nás STK nerozdělí :-)
 . O většině rizik tohoto auta vím, ale jsem do něj tvrdohlavě zahleděn a budu mu dávat svou důvěru tak dlouho, dokud nás STK nerozdělí :-) . Pokud všechno půjde podle plánu a alfička nebude zlobit, tak na příští rok chystám menší vyjížďku, do země Alfám zaslíbené, tudíž by bylo fajn zprovoznit klimatizaci a pokud nebude potřeba řešit důležitější věci, tak investuji do menšího zalákování šrámů, ať vypadá k světu.
 . Pokud všechno půjde podle plánu a alfička nebude zlobit, tak na příští rok chystám menší vyjížďku, do země Alfám zaslíbené, tudíž by bylo fajn zprovoznit klimatizaci a pokud nebude potřeba řešit důležitější věci, tak investuji do menšího zalákování šrámů, ať vypadá k světu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host