..Kdyby to byl někdo z vás,tak jsem jel společně s dvěma Deltama II generace (červený pětidvířko a vínový HPE) a jedna černá Delta HF turbo,tak kdyžtak napište
  ..Kdyby to byl někdo z vás,tak jsem jel společně s dvěma Deltama II generace (červený pětidvířko a vínový HPE) a jedna černá Delta HF turbo,tak kdyžtak napište  
 .. co alfa to pozdrav  =D>
 .. co alfa to pozdrav  =D> .
 .ja ted budu pres tydem v boleslavskym Obi,tak zelena 145 na parkingu je mojerosso155 píše:Dnes u nás u OBI jeden Crosswagon od nás z Lípy, pozdrav jako vždy.

A v pondělí ráno mě potěšil pán,jel jsem z noční a potřeboval jsem malinko dofoukat pneumatiky,tak jsem zajel na pumpu a stál tam pán od cisterny,jen jsem zastavil u kompresoru už se kě mě hrnul a říkal že Alfa dělá nejkrásnější kombíky,tak jsme se dali do řeči a foukání pneu se protáhlo asi na 15 minut
  A v pondělí ráno mě potěšil pán,jel jsem z noční a potřeboval jsem malinko dofoukat pneumatiky,tak jsem zajel na pumpu a stál tam pán od cisterny,jen jsem zastavil u kompresoru už se kě mě hrnul a říkal že Alfa dělá nejkrásnější kombíky,tak jsme se dali do řeči a foukání pneu se protáhlo asi na 15 minut  

Hawke píše:Je tu hodně lidí z Kolínska?

. Aby tě to nemrzelo. Jezdím tama tak 2-3x týdně
 . Aby tě to nemrzelo. Jezdím tama tak 2-3x týdně  .
 .  .
 . 

... doufám že jich bude dost
 ... doufám že jich bude dost 
Kolem 15 hodiny jsem po obchvatu jel (z Jedlovky), ale že bych si Tě Rosso nevšiml ? Tomu nevěřím...rosso155 píše:Dneska jsem na Borským obchvatu potkal červenou 155, ale nevšim jsem si, jestli mi odpověděl na pozdrav. Někdo odtud?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host