pokud by bylo v jedne barve nebo nejak jinak proc ne,ale tahle kombinace za me neeCasper píše:Malá ochutnávka toho co s kamarádem zkoušíme...

pokud by bylo v jedne barve nebo nejak jinak proc ne,ale tahle kombinace za me neeCasper píše:Malá ochutnávka toho co s kamarádem zkoušíme...
Andy159sw píše:je to originalne, tak preco nie akurat ze to ma taky sportovy nadych co zialbohu 159 neni. Skor by sa to hodilo na gtv alebo mozno brera. Ale zöe to neni.
Ještě to není finální dokončení, protože jsme testovali jak udělat co nejhezčí proužky. Testujem pásky, dobu odloupnutí okrajového pásku a docela záleží i na úhlu a rychlosti..To je jako první věc a jako druhá chceme zkusit Sharpie Art...vice na facebooku vyhledat DIPGARAGE...když se to povede bude to pecka. Nastříkat CELÉ auto Plast Dipem není žádná věda,ale udělat prarádní detaily, ormanenty nebo něco special..je trošku kumšt..a o to nám jde..To jenom tak na úvodMichalP píše:pokud by bylo v jedne barve nebo nejak jinak proc ne,ale tahle kombinace za me neeCasper píše:Malá ochutnávka toho co s kamarádem zkoušíme...
Ten kontrast: černá krasavice na bílém sněhukejzi1 píše:Tak jedna zimní ode mě![]()
Díky...chtěli jsme udělat takový DIP kabátek, který bude mít auto na sobě a projede kolem lidí. Vzbudí v nich asi něco jako reakci, Co to je?....Přemýšlí.....mezitím auto už je pryč...Bylo černý nebo bílý..je jedno co si o tom bude myslet (líbí, nelíbí), ale bude o něm pár vteřin přemýšlet...Je to jako když dokoukáš film, běží už titulky a tobě postupně dochází celý dějEnvel píše:Nejdříve jsem chtěl napsat, že je to moc a na 159 se to nehodí, ale má to cosi do sebe. Jó a ten žlutý znáček pod blinkrem znám ...
Gumy super, jezdím je už druhou sezonu a zatím nezklamaly, super na suchu i na vodě (drží jako čert) a k afině sednou protože, je navrhoval ten samý designer jako AR SW 159.mcernoch píše:Casper,
sorry, ale víc jak barevné provedení mě nadchly gumy Vredestein ULTRAC VORTI.
Jak se na nich jezdí a jaká je zatím dosavadní zkušenost?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host