já nikde nepíšu, že 159 je špatný auto na běžné ježdění - naopak, tuhle diskusi jsem oživil právě s tím, že mě napadla jako zajímavá alternativa, když budu shánět nové auto.
Další věc se kterou tady operuješ je ta kritizovaná hmotnost toho auta - opět jsem tady psal, že dnes je 159 naprosto srovnatelná s konkurencí (že tomu tak nebylo v roce 2005 je věc jiná, ke které nemá cenu se vracet).
Jinak tahle věta mě dojala:
A nebylo právě tohle důvodem toho, že 159 se prodávala zcela tragicky a prostě na trhu o ni není zájem? (že je teď populární jako relativně výhodná ojetina je věc jiná). Dnes je přitom zpátky ve výborné formě a kromě BMW si myslím že to je nejsportovnější auto ve své třídě - ale už je holt zaškatulkovaná jako nepovedená a marketing AR není schopný s tím něco udělat.H-Honza píše: Tahle diskuze je o 159, coz je proste auto bez sportovnich ambicii
Jinak to GT které zmiňuješ není moje, jezdí u mě v rodině (a překvapivě já nebyl ten, kdo by jeho koupi nějak extra prosazoval). Váha toho auta je 1365kg (pro srovnání váha původní 159 s tím samým motorem je 1650kg - zdroj obou čísel je auto.cz). Rozhodně tady nebudu tvrdit, že GT s naftou je nějaký extra sporťák, nicméně je to přesně to auto, které dokáže dobře sloužit jako kára na běžný den a zároveň když tě to chytne, tak se v ní dokážeš opravdu velice dobře pobavit (obzvlášť když to má Q2). Ale nechci tady řešit GT, to je úplně jiný druh auta (defacto třídvéřová snížená 156..).
Takže abych to shrnul (a už to fakt nechci řešit, protože si připadám opravdu trapně, když na webu http://www.alfisti.cz řeším, proč by Alfa měla dělat auta se sportovníma ambicema): nemám nic proti současné 159 a považuji ji dokonce za vynikající auto.
Co ale nikdy nepochopím je ten nekritický přístup, kdy si lidi všechny zápory toho auta omlouvají tím, že je pěkné a bezpečné a že jim to stačí..... A defacto berou 159 jako takovou lepší, hezčí Oktávku..... [-o<
Nevím, už se mi nechce to řešit, nechci nikomu kazit radost z jeho auta.....