Policie a vše kolem....
Re: Policie a vše kolem....
z těchhle pseudohumanistů je mi na blití... děláš bordel? jsi agresivní a projevuješ se jako ten taxikář nebo fotbalovej "fanoušek"? Policie by se neměla bát použít donucovací prostředky, navíc když to budou mít pro sichr zdokumentovaný... Tahat sem Třetí říši? pak to nezapomeň zas celé zamknout
nemám nic proti ostatním kulturám, ať je na kde kom vidět jaké ma předky, ale nebudu přehlížet a mlčet, když bude jakákoliv menšina dělat bordel, krást a napadat lidi... pak příjde podobnej pseudohumanista a začne ječet, že jsem nácek, když mi toto vadí...

Naposledy upravil(a) Petr147 dne 1.3.2011, úte 20:12, celkem upraveno 1 x.
Ti největší borci i s mečem...Kubas píše:Ale je to stejný magor, jakých jsou denně v Praze desítky - ti nenádavají policajtům, ale nadávají si navzájem, fakují se a ti mobilnější vybíhají i z vozů.

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Petr: však oni na něj použili donucovací prostředky, ne? normálně ho zpacifikovali a dali mu pouta. Ano, nadával - měli mu zalepit pusu leukoplastí?
Nebo co je jako na té kauze špatně?
Nebo co je jako na té kauze špatně?
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Taky nechápu o co jde. Řval, dostal klepeta a převzala si ho státní policie. Asi ho měli zastřelit. 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Kubasi vzhledem ke své praxi a k tomu, že jsem se v oboru práva dost dlouho pohyboval (včetně studia např. znaleckých posudků z oboru psychiatrie v souvislosti s dopravními nehodami) si s tebou dovolím nesouhlasit.
Ano, máš pravdu, i já se občas "vzteknu" a v autě si pořádně zanadávám, je to běžná ventilace stresu, která ublíží max tvým spolujezdcům. Potom jsou šermíři co vyletí s mečem na červenou karkulku, no asi žádná sranda a v pořádku to není, nicméně pořád to byla nezvládnutá reakce na konkrétní situaci.
No a pak tu máme pošuky, kteří z principu svého světonázoru nerespektují systém, protože třeba červenou, nebo 50 v obci určitě vymyslela židobolševická garnitura (slova taxikáře, ne moje). A proti těmhle magorům jsem zastáncem maximálně tvrdého přístupu, včetně např. vyslovení nezpůsobilosti k řízení motorových vozidel.
Ano, máš pravdu, i já se občas "vzteknu" a v autě si pořádně zanadávám, je to běžná ventilace stresu, která ublíží max tvým spolujezdcům. Potom jsou šermíři co vyletí s mečem na červenou karkulku, no asi žádná sranda a v pořádku to není, nicméně pořád to byla nezvládnutá reakce na konkrétní situaci.
No a pak tu máme pošuky, kteří z principu svého světonázoru nerespektují systém, protože třeba červenou, nebo 50 v obci určitě vymyslela židobolševická garnitura (slova taxikáře, ne moje). A proti těmhle magorům jsem zastáncem maximálně tvrdého přístupu, včetně např. vyslovení nezpůsobilosti k řízení motorových vozidel.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Konkrétně na tomto případu není nic špatně... tady se řešil obecný stav, kdy mají podobní "pachatelé" zacházení jako v rukavičkách... vůbec bych nebyl proti, kdyby byl zpacifikován jedním vycvičeným policistou - ale současný stav obecní a statní policie a jejich pravomoci, jsou na další nesmyslnou debatu...
=D>tuta146 píše:Kubasi vzhledem ke své praxi a k tomu, že jsem se v oboru práva dost dlouho pohyboval (včetně studia např. znaleckých posudků z oboru psychiatrie v souvislosti s dopravními nehodami) si s tebou dovolím nesouhlasit.
s tímhle samozřejmě taky nemám problém.... Akorát se to musí prokázat nějak jinak, než že se na tom u videa "národ" shodnetuta146 píše: No a pak tu máme pošuky, kteří z principu svého světonázoru nerespektují systém, protože třeba červenou, nebo 50 v obci určitě vymyslela židobolševická garnitura (slova taxikáře, ne moje). A proti těmhle magorům jsem zastáncem maximálně tvrdého přístupu, včetně např. vyslovení nezpůsobilosti k řízení motorových vozidel.

Ikdyž by jistě byla pěkná reality show, kdyby se tito voli jednou za měsíc prezentoval v pořadu "Česko hledá trotla za volantem" a pomocí SMS bys mohl jednomu z nich odhlasovat záraz řízení

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Se slzou v oku vzpomínám, jak mě chytli na fichtlu (ve 14ti samozřejmě žádný ŘP) dostal jsem pár facek ventilky jsem si vlastnoručně odšrouboval a dle rozkazu zahodil do pole
Něco do sebe to mělo 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- Davie
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To neni blbej nápad. Udělala by se porota z celebrit a jednoho odborníka (To by mohl dělat mečař a nebo Trpišovský), pak předkolo a nějaký výběr, takže to je na měsíc vyřešený a pak semifinále a finále. Pojďte udělat koncept a jdeme s tím do Primy. Tam nám za to utrhaj ruce 
Já osobně nemám problém s tím jak policie zareagovala, naopak jim závidím, že se drželi tak dlouho, protože si sebe nedovedu osobně představit, jak tam stojím a nechám toho vola na sebe křičet aniž bych se ho snažil umlčet. Největší problém bych viděl v tom, že systém a hlavně naše smýšlení je nasteveno tak, že do té doby dokud ho chytíme a držíme a necháme si vše líbit, tak je to v pořádku. Jak ho ale praštím vulkanizovaným učitelem marxismu leninismu po kebuli (nebrat doslova), tak se začne mluvit o policejní brutalitě a bůhví jaký ještě jiný brutalitě a i přesto, že většina z nás s tím nemá problém, protože je to vůl, kterej neví jak se chovat, tak se najde menšina, která se ale díky pozitivní diskriminaci stane hlasem lidu, protože přece nemůžeme ty chudáky utlačovat, protože bychom byli jako národ za hnusáky a komouše. Na jednu stranu je mi to líto, že to tak je, ale bohužel jsme teď v době, kdy se hledí na práva všeho od vodovodních kohoutků, šneků, kůlů v plotě, blbců a vrahů. Nějak se bohužel vytratila ona dávná pravidla, kdy bylo jasně dáno, že když někomu něco udělám, tak jsem za to náležitě potrestán a to bez jakýchkoliv průtahů.
Takže ho prostě sebrali, na chvilku zašili, pustili a jak řekl klasik: Jede se dále močálem černým kolem bílých skal

Já osobně nemám problém s tím jak policie zareagovala, naopak jim závidím, že se drželi tak dlouho, protože si sebe nedovedu osobně představit, jak tam stojím a nechám toho vola na sebe křičet aniž bych se ho snažil umlčet. Největší problém bych viděl v tom, že systém a hlavně naše smýšlení je nasteveno tak, že do té doby dokud ho chytíme a držíme a necháme si vše líbit, tak je to v pořádku. Jak ho ale praštím vulkanizovaným učitelem marxismu leninismu po kebuli (nebrat doslova), tak se začne mluvit o policejní brutalitě a bůhví jaký ještě jiný brutalitě a i přesto, že většina z nás s tím nemá problém, protože je to vůl, kterej neví jak se chovat, tak se najde menšina, která se ale díky pozitivní diskriminaci stane hlasem lidu, protože přece nemůžeme ty chudáky utlačovat, protože bychom byli jako národ za hnusáky a komouše. Na jednu stranu je mi to líto, že to tak je, ale bohužel jsme teď v době, kdy se hledí na práva všeho od vodovodních kohoutků, šneků, kůlů v plotě, blbců a vrahů. Nějak se bohužel vytratila ona dávná pravidla, kdy bylo jasně dáno, že když někomu něco udělám, tak jsem za to náležitě potrestán a to bez jakýchkoliv průtahů.

Takže ho prostě sebrali, na chvilku zašili, pustili a jak řekl klasik: Jede se dále močálem černým kolem bílých skal

ALFA ROMEO BRERA 3.2JTS Q4
OT: BTW. Ne, že bych se ztotožňoval s názory JP, opravdu mi někdy nesedí, ale nějak mi můj mozek nemůže pobrat, že byl zBANánovanej. Všeobecně totiž člověk k diskuzi potřebuje oponenty a opačný(i když kolikrát nechtěný) názor. S přikyvovači si dlouho nevystačí. Pokud ovšem není choromyslný Džugašvili.
Doufám, že za todlencto ótéčko nedostanu taky banána
Doufám, že za todlencto ótéčko nedostanu taky banána

VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4
Gonzales. La Piovra 4
Nevidím jedinej důvod proč by si měl dostat BAN. Ty narozdíl od dotyčného sem nechodíš s cílem pobuřovat, prudit a vylejvat si tu svoje mindráky i přes mnohočetná varování a krátkodobý BANy...
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Radar: mě to taky škeble nebere. Za ten jeho (JP159) poslední příspěvek dostat BANána, bylo od Kubase úzkoprsé.
A tohle je pak snad na trestní oznámení
Vždycky jsem prosazoval, aby tu bylo vlákno o politice, kde se já, JP159, a jistě i další vykecáme. Ono to tu už bylo, ale vyskytla se ve vlákně spousta kritiky i nadávek na dnešní režim (zejména od JP159) a spousta osobních invektiv vůči JP159 (zejména od Harouse). Až to pak ke konci bylo neudržitelné. Holt názorovo-třídní nenávist
A co takhle vlákno, zamčené, kde se po přihlášení dobrovolně odsoudíš ke čtení názorů, se kterými bytostně, ale bytostně nesouhlasíš....?
A tohle je pak snad na trestní oznámení

Kubas píše:Tak míváme tu jednou za čtyři roky volby, není problém volit Národní Stranu nebo nějakou její odnož....
Vždycky jsem prosazoval, aby tu bylo vlákno o politice, kde se já, JP159, a jistě i další vykecáme. Ono to tu už bylo, ale vyskytla se ve vlákně spousta kritiky i nadávek na dnešní režim (zejména od JP159) a spousta osobních invektiv vůči JP159 (zejména od Harouse). Až to pak ke konci bylo neudržitelné. Holt názorovo-třídní nenávist

A co takhle vlákno, zamčené, kde se po přihlášení dobrovolně odsoudíš ke čtení názorů, se kterými bytostně, ale bytostně nesouhlasíš....?
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
A není jednodušší zadat místo alfisti.cz třeba idnes.cz nebo novinky.cz??? 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Novinky tak to je absolutní žumpa, která nemá nic společného s diskuzí.
Musíme se smířit s tím, že tohle vlákno samo o sobě prostě konflikty vyvolá a budu se opakovat s politikou souvisí. Co ho přesunout do uzavřené sekce, stejně jako názory na extraligu? Tam si to můžeme klidně politicky nekorektně vysvětlit.
Musíme se smířit s tím, že tohle vlákno samo o sobě prostě konflikty vyvolá a budu se opakovat s politikou souvisí. Co ho přesunout do uzavřené sekce, stejně jako názory na extraligu? Tam si to můžeme klidně politicky nekorektně vysvětlit.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
To s tím mým Banem byla Harousi čistá provokace. Docela rád diskutuji provokačním stylem a mnohdy sklízím bouři. Ostatně nikdo není bez viny a každý si rád rejpne.
A politika? Bohužel tohle svinstvo se stalo každodenní součástí našeho života a je to jak rakovina prolezlé úplně všude. S tím nic nenaděláme. Pochopím, že politika bude v tématu např. o motorech, či stěračích působit nepatřičně, ovšem ve vlákně o policii se přímo podbízí. A s ní pochopitelně i megapapalášská hovada typu íčko, barták, atd. Jenom bych nerad, aby byl někdo exkomunikován jen pro politickou náklonnost k té či oné straně. Tohle už nám předvedla církev svatá před dávnými časy a komančérové v letech nedávných.
A politika? Bohužel tohle svinstvo se stalo každodenní součástí našeho života a je to jak rakovina prolezlé úplně všude. S tím nic nenaděláme. Pochopím, že politika bude v tématu např. o motorech, či stěračích působit nepatřičně, ovšem ve vlákně o policii se přímo podbízí. A s ní pochopitelně i megapapalášská hovada typu íčko, barták, atd. Jenom bych nerad, aby byl někdo exkomunikován jen pro politickou náklonnost k té či oné straně. Tohle už nám předvedla církev svatá před dávnými časy a komančérové v letech nedávných.
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
Gonzales. La Piovra 4
Gonzales. La Piovra 4
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Harous si asi nikdy nepřečetl diskuzi na idnes.cz, anebo naopak do ní přispívá
Jde o to, že se tu někteří známe, anebo nás spojuje něco, co ty Harousi už nemáš. Bez urážky.

Jde o to, že se tu někteří známe, anebo nás spojuje něco, co ty Harousi už nemáš. Bez urážky.
AR Giula 2,0 Super
nevím co furt řešíte.... Nemohli jsme se tady bavit ani o stavu silnic, aby do pár minut nepřiběhl JP a nezačal tam valit "a co byste chtěli, když celou zemi ovládá modro-strakovská pseudodemokratická mafie"....
Abysme ho nemuseli fakovat (a já bych mu opravdu s chutí rád napsal něco velmi osobního), tak jsme to raději zakázali, abychom tady mohli dál vedle sebe fungovat. Bohužel on nebyl ochotný to akceptovat, a proto byl vyhozen.
Je to jasný jak facka....
Jinak kecat o politice tady není zakázané, je zakázané sem cpát "názory navádějící k rasové, náboženské nebo etnické nesnášenlivosti a vyhraněné politické názory".
Čili pokud někdo v tomto vlákně napíše "Langr byl špatný ministr" a ideálně to podpoří nějakými argumenty, není s tím problém. Pokud sem ovšem někdo napíše "žijeme v židobolševickým matrixu" (případně JP-variantu:"žijeme v pseudodemokracii ovládané zlodějema a tunelářema") tak to už je za tou hranicí.
A fakt nechápu, co furt řešíte s těma banánama. NIKDO nebyl nikdy vyhozenej bez varování. S každým se to slušně řešilo. Bohužel lidi jako Kejml nebo JP nejsou schopni nebo ochotni podle jistých pravidel fungovat....
Je to opravdu velmi, velmi prosté....
Abysme ho nemuseli fakovat (a já bych mu opravdu s chutí rád napsal něco velmi osobního), tak jsme to raději zakázali, abychom tady mohli dál vedle sebe fungovat. Bohužel on nebyl ochotný to akceptovat, a proto byl vyhozen.
Je to jasný jak facka....
Jinak kecat o politice tady není zakázané, je zakázané sem cpát "názory navádějící k rasové, náboženské nebo etnické nesnášenlivosti a vyhraněné politické názory".
Čili pokud někdo v tomto vlákně napíše "Langr byl špatný ministr" a ideálně to podpoří nějakými argumenty, není s tím problém. Pokud sem ovšem někdo napíše "žijeme v židobolševickým matrixu" (případně JP-variantu:"žijeme v pseudodemokracii ovládané zlodějema a tunelářema") tak to už je za tou hranicí.
A fakt nechápu, co furt řešíte s těma banánama. NIKDO nebyl nikdy vyhozenej bez varování. S každým se to slušně řešilo. Bohužel lidi jako Kejml nebo JP nejsou schopni nebo ochotni podle jistých pravidel fungovat....
Je to opravdu velmi, velmi prosté....
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ale ocitovat to nedovedeš, viď? Protože takhle doslovně to nikdy nenapsal. A to chceš aby ti uvedl důkazy o jeho korupci? To nedokáže ani PČR. A nejenom Íčkovi, ale ani Křišťálovému Standovi. Toho jsem uvedl abys sis nemyslel, že mám oranžovo před očima. Bavme se proč dostal BAN člověk, co tu je od roku 2007. JP159 nepropagoval ani komunismus a ani fašismus. Občas se mu z nostalgie zastesklo po starých časech. Mě občas taky, když si třeba vzpomenu jak propracovaný byl systém hokejových tříd v ČSSR, kolik dětí se pralo o tričko v mladších žácích a kolik se vozilo medailí z juniorských šampionátů. A teď jsem konfrontován s amatérismem tady v Rakousku.Kubas píše:, aby do pár minut nepřiběhl JP a nezačal tam valit "a co byste chtěli, když celou zemi ovládá modro-strakovská pseudodemokratická mafie"....
...
AR Giula 2,0 Super
Můžeš si kliknout na jeho profil a zobrazit si příspěvky... je to vážně inspirující čtení, když si je čteš jeden za druhým....
Protože neustále porušoval pravidla fóra a prudil i přes varování. Rozhodně to nebylo z minuty na minutu, ale byl to dlouhodobej proces plnej desítek varování a krátkodobých BANů.roubrt37 píše:Bavme se proč dostal BAN člověk, co tu je od roku 2007.

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Kubasi souhlasím, že politika na tohle fórum nepatří. ALE... ty se evidentně nepohybuješ v problematice kterou krizuje JP. Já bohužel ano a musím mu dát za pravdu. Jeho názor se ti nemusí líbit, asi nerespektoval pravidla fóra, hodně lidí naštval, ale to nic neříká o tom jestli měl pravdu nebo ne. A já se obávám, že popsal krutou realitu.
roubrt37 tvrdí, že to ani PČR neprokáže, co když ti já prokazatelně dokážu, že třeba předseda Transparency International ČR dostával v mailech od ABL průběžné zprávy o sledování politiků ODS? Pohne to trochu s tvým názorem jak je to tu v prdeli?
roubrt37 tvrdí, že to ani PČR neprokáže, co když ti já prokazatelně dokážu, že třeba předseda Transparency International ČR dostával v mailech od ABL průběžné zprávy o sledování politiků ODS? Pohne to trochu s tvým názorem jak je to tu v prdeli?
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
a ty si myslíš že to nevím? Nejde vůbec o to, jak to tady v téhle zemi funguje.... ale jde o to, že to sem na fórum nepatří ve formě, jakou to dělal JP159.
Nejde vůbec o to, že byl proti současnému zřízení. Ikdyby to byl nějaký pomatený liberál a 5x děnně sem napálil:"za všechno můžou komunistické daně, volný trh by všechno vyřešil", tak by měl problémy taky. Prostě nejde o nějakou ideologii a názory, ale o jejich prezentaci.
Klidně si založ v popelnici vlákno "korupce v ČR" a tam nám napiš svoje poznatky a názory, ale dělej to slušně a věcně. S tím tady není absolutně žádný problém.....
Nejde vůbec o to, že byl proti současnému zřízení. Ikdyby to byl nějaký pomatený liberál a 5x děnně sem napálil:"za všechno můžou komunistické daně, volný trh by všechno vyřešil", tak by měl problémy taky. Prostě nejde o nějakou ideologii a názory, ale o jejich prezentaci.
Klidně si založ v popelnici vlákno "korupce v ČR" a tam nám napiš svoje poznatky a názory, ale dělej to slušně a věcně. S tím tady není absolutně žádný problém.....
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ale takové vlákno jsi už jednou zrušil...
AR Giula 2,0 Super
zrušilo se tehdy proto, protože že tam JP valil ty svoje radikální bludy.
A zrušilo se to proto, abych mu tam já nebo kdokoliv jiný nemusel psát, že je ..................., když obhajuje režim, který popravoval nevinné lidi.
Nestálo to za to, pro tohle fórum to nebylo nosné téma. Tak se to zrušilo s tím, že když nebude kontroverzní téma, nebudou kvůli tomu hádky. Bohužel pan JP to ventiloval pořád i jinde (on totiž nic jiného než nadávat na všechno kolem neumí), byl x-krát varován a nyní vyhozen.
Jinými slovy - založ si vlákno politika, jestli máš chuť to řešit. V momentě, kdy tam někdo začne valit rasistické a jiné názory, tak já tam budu rozdávat varování a pak ty lidi vyhazovat, když nebudou schopní tam psát normálně. Máme to tady, na fóru alfisti.cz zapotřebí?
A zrušilo se to proto, abych mu tam já nebo kdokoliv jiný nemusel psát, že je ..................., když obhajuje režim, který popravoval nevinné lidi.
Nestálo to za to, pro tohle fórum to nebylo nosné téma. Tak se to zrušilo s tím, že když nebude kontroverzní téma, nebudou kvůli tomu hádky. Bohužel pan JP to ventiloval pořád i jinde (on totiž nic jiného než nadávat na všechno kolem neumí), byl x-krát varován a nyní vyhozen.
Jinými slovy - založ si vlákno politika, jestli máš chuť to řešit. V momentě, kdy tam někdo začne valit rasistické a jiné názory, tak já tam budu rozdávat varování a pak ty lidi vyhazovat, když nebudou schopní tam psát normálně. Máme to tady, na fóru alfisti.cz zapotřebí?