Taky se mi tomu něják moc nechce věřit, ale možné je skoro všechno. Nechápu sice, proč by to dělali (ještě bych pochopil, kdyby třeba ty žhaviče byly balený do igelitu a dali to tam i s tím, ale to ony nejsou), ale kdo ví

. Každopádně o autorizácích si myslím své (nechával jsem si Alfu zkontrolovat při koupi a výsledek byl ten, že je vše OK a ať zaplatím 1000Kč a pak se mě ještě snažili přesvědčit, ať si radši auto koupím u nich, že sice zaplatím víc, ale zato dostanu nižší výbavu a slabší motor). Chodím tam maximálně nakupovat díly, který nejdou sehnat jinde. Pak nemá mít Alfa u nás špatnou pověst...
Pokud chceš měnit barvu toho panelu, máš dvě možnosti, nechat potáhnout či nastříkat stávající a nebo koupit nový (šílená pálka - jen autorizák), případně použitý (allegro.pl). Počítej s tím, že origo existoval jen vroubkovaný hliník, obyč stříbrnej plast, karbon a kartáčovaná ocel (nebo já aspoň nikde nic jinýho neviděl). Pokud chceš teda něco extra jako tu černou (což se tam ale moc hodit nebude), musíš si to nechat někým upravit.