Aha, sem to nějak nepochopil, teď už rozumimcrashta píše:No jax psal, parkovani podle typu (a zaroven si psal, ze nikdo se 145-kama nejezdi na srazy).... Uz vis??hadXR píše:A na jakym parkovišti?...
do konce listopadu je pořad spoustu času a na Andrlak pojedu tak na 90% tak by se měl naplanovat nějaky hromadny odjezd z Prahy .Hampice píše:Jsem pro, jen se obávám, že někteří už zazimovali a já se na to taky chystám. Pokud klapne Andrlák, tak to bude letos poslední akce (už kvuli zimákům, který na to fakt kupovat nebudu).
Co je v Brně já bych jel jen nevím jak na tom budu z prachama jinak v sobota by byla úplně ideální a světelné podmínky by tentokrát mohly byt úplně ideální zejména kolem poledne nafotit auta a pak se pořadně nadlábnout .hadXR píše:Koukám, že se to uchytlo, což je dobře, eště to neni ani měsíc co sme jely na Slapy a už bys chtěl zase![]()
Na Andrlák pojedu, ale nebudu vyjíždět z Prahy a vlasně ani nepojedu svym autem.
Ale mám návrh pojědte 28.10. do Brna![]()
Jinak k těm poctivejm, vyjíždkám, rád bych taky jel za světla což se do jara asi ve všední den nepovede, ale což jet nějakej víkend dopoledne? Světlo už je, prázdný silnice, navíc studenej raní vzduch=vysokej výkon
jj koukal jsem na ,ale to ja si počkam až bude okruh jen pro alfisty abych se nehonil za škodovkamahadXR píše:cepppp: 28.10. jízdy pro veřejnost na Masarykově okruhu. http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=38&t=10175
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti